AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Apartman Yönetimi Vekalet Örneği

haberci

Yeni Üye
Apartman Yönetimi Vekalet dilekçe örneği
Apartman yönetimine vekalet dilekçesi
VEKALETNAME
Apartmanı Kat Malikleri Yönetim Kuruluna,
Apartmanımızın 27062010 Pazar Günü yapılacak olan kat malikleri kurulu doğaüstü toplantısında beni temsil etmesi için kat malikimiz birinci derece akrabam delege olarak atama ettim
nolu kat maliki
AdıSoyadı:
İmza
Anekdot
1 Bir kat maliki bir diğer kat maliki ya da birinci dereceden bir akrabası kadar temsilcilik edilir
2 Egemen bölümün birden fazla maliki varsa, içlerinden birine vekalet vererek bu kişi kadar temsilcilik edilirler
3 Birden pozitif egemen bölüm sahibi her bölüm için bir oy hakkına sahiptir
4 Ölüm eden kat malikini veraset ilamı ile birlikte aralarından seçecekleri kişi temsilcilik eder *

Sayın Apartmanımızın Kat Malikleri Yönetim Kurulu'na,

Ben aşağıda bilgileri bulunan kat maliki olan (Adı Soyadı), 27062010 tarihinde yapılacak olan kat malikleri kurulu doğaüstü toplantısında beni temsil etmesi için akrabam olan birinci dereceden delege atama yetkisi veriyorum.

Adı Soyadı:
İmza:

Ayrıca ek olarak aşağıdaki anekdot bilgilerini de paylaşmak istiyorum:
1. Bir kat maliki, bir diğer kat maliki veya birinci dereceden bir akrabası kadar temsil edilir.
2. Egemen bölümün birden fazla maliki varsa, içlerinden birine vekalet vererek bu kişi kadar temsilcilik edilirler.
3. Birden fazla pozitif egemen bölüm sahibi her bölüm için bir oy hakkına sahiptir.
4. Vefat eden kat malikini veraset ilamı ile birlikte aralarından seçecekleri bir kişi temsil eder.

Saygılarımla,
(Adı Soyadı)

Geri