AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Apartman Yonetimi Olağanustu Toplantı

haberci

Yeni Üye
Apartman Yonetimi Toplantısı,
Apartman Yonetimi Olağanustu Toplantı Nedir,
Apartman Yonetimi Olağanustu Toplantı Hakkında Bilgi
Apartman Yonetimi Olağanustu Toplantı
Yonetim planında toplantı zamanı tespit edilmemiş oldugu hallerde kanun gereği takvim yılının ilk ayı icinde yapılması gereken toplantı, bu ayin birinci gununden sonuncu gunune kadar (son gun dahil) yapılabilir Son gun bir tatil gunune rastlasa da, bu sure uzamayacaktır Cunku, Kat Malikleri Kurulu'nun mutlaka is gunu icinde yapılmasını gerektiren bir ihtiyac soz konusu değildir Aksine gerek tatil gunleri, gerekse mesai saati dışındaki zamanlar, kurul toplantısı icin daha elverişlidir
APARTMAN OLAĞAN TOPLANTISI, YONETİM PLANINDA BELİRTİLEN ZAMANLARDA YA DA TAKVİM YILININ İLK AYI İCİNDE YAPILMAMIŞSA NE OLUR?
Bu gibi durumlarda, olağanustu toplantıların yapılması mumkundur Fakat olağanustu toplantıyı gerektirecek onemli sebeplerin onceden gorulebilmesi mumkun değildir ve hicbir kat maliki, yonetim planında belirlenmiş tarihlerin ya da Ocak ayinin dışındaki bir zamanda yapılacak olan olağan toplantıyı beklemek durumunda bırakılmamalıdır Olağanustu toplantılarda, toplantının 15 gun once kat maliklerine bildirileceğine ilişkin hukum de bu husustaki sakıncayı nispeten giderebilecektir
Alıntı

Geri