AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AOL ek sinav 2022 ne zaman?

Editör

Yeni Üye

AÖL ek sınav 2022 ne zaman?​

Açık Öğretim Lisesi için yapılacak olan ek sınavlar da 27 ARALIK 2021 – 11 ŞUBAT 2022 tarihleri arasında online olarak uygulanması söz konusu olacak.

Maöl ne demek?​

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ (MAÖL) NEDİR? Endüstriyel alanlarda kurslar yoluyla, en az ilköğretim okulu mezunu gençlere meslek kazandırmak, mesleklerinde gelişmek isteyenlerin meslekî bilgi ve becerilerini yeni teknolojilere paralel olarak geliştirmek gayesi ile kurulmuş yaygın endüstriyel teknik eğitim kurumlarıdır.
8383 SMS nasıl iptal edilir?​
Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır. Ücretlere tüm vergiler dahildir. Servis üyeliğinizi iptal etmek için IPTAL yazıp 8383’e gönderebilirsiniz. Servis ile ilgili yardım almak için YARDIM yazıp 8383’e gönderebilirsiniz.

8383 aboneliği nasıl iptal edilir?​

8383 aboneliği nasıl iptal edilir?
IPTAL yazıp 8383’e göndererek iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

AÖL ek sınav ne işe yarar?​

AÖL ek sınav ne işe yarar?
AÖL EK SINAV NEDİR? Ek sınavlar, her yıl 2+1 şeklinde 3 dönemde yapılan dönem sınavlar haricinde Bakanlık tarafından yapılan istisnai sınavlardır. Bu nedenle ek sınavlar her öğretim yılı başında açıklanan iş takviminde duyurulmaz ve dönemden sayılmaz.

AÖL ek sınava herkes girebilir mi?​

Öğrencilerimize hayırlı olsun.” AÖL EK SINAVLARA KİMLER GİREBİLİR? MEB tarafından düzenlenen AÖL ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilir.

Maöl dersleri nelerdir?​

DERS KATEGORİLERİ DERSİN ADI. DÖNEMİ
8383 Veli Bilgilendirme nasıl iptal edilir?​

E-okul SMS bilgilendirme ücretli mi?​

E-okul SMS bilgilendirme ücretli mi?
MEB Mobil Bilgi Servisi üyelerinden ve MEB Mobil Bilgi Servisi Sorgulama servisi kullanıcılarından MEB tarafından gönderilen bilgilendirme mesajlari için servis ücreti dışında herhangi bir ücret alınmamaktadır.

Açık Öğretim Ek sınav nedir kimler girebilir?​

Açık Öğretim Ek sınav nedir kimler girebilir?
AÇIK LİSE EK SINAVINA KİMLER GİREBİLİR? Ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilecek. Ek sınav geçtiğimiz yıllarda, eğitim hayatına AÖL’de devam eden dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için düzenleniyordu.

AÖL ek sınav 2022 ne zaman?
AÖL ek sınavları, 27 Aralık 2021 ile 11 Şubat 2022 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Bu ek sınavlar, her yıl 2 dönemlik periyodik sınavlardan farklı olarak, özel durumlar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenmektedir. Sınav takvimi öğretim yılı başında duyurulmaz ve dönem notlarına etki etmez.

Maöl ne demek?
MAÖL, Mesleki Açık Öğretim Lisesi'ni temsil eder. MAÖL'ler, endüstriyel alanlarda kurslar aracılığıyla en az ilköğretim mezunu gençlere meslek kazandırmayı hedefleyen okullardır. Mesleklerinde ilerlemek isteyenlerin bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla kurulmuşlardır.

8383 SMS nasıl iptal edilir?
8383 numaralı SMS servisine üye olan veya olmayan tüm kullanıcıların her sorgulama için 1 TL ücret ödemeleri gerekmektedir. Servis üyeliğinizi iptal etmek için "IPTAL" yazıp 8383'e mesaj gönderebilirsiniz. Servis hakkında yardım almak isterseniz ise "YARDIM" yazarak 8383'e mesaj gönderebilirsiniz.

8383 aboneliği nasıl iptal edilir?
8383 aboneliğini iptal etmek için "IPTAL" yazıp 8383'e mesaj gönderebilirsiniz.

AÖL ek sınav ne işe yarar?
AÖL ek sınavlar, normal dönem sınavları haricinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan istisnai sınavlardır. Bu sınavlar her öğretim yılı başında duyurulmaz ve dönem notlarına etki etmez. Ek sınavlara girebilmek için belirli tarihlerde kayıt yenileme işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

AÖL ek sınava herkes girebilir mi?
AÖL ek sınavlarına katılabilmek için MEB tarafından belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler başvurabilir. Eğer belirtilen dönemde kayıt yenileme işleminizi gerçekleştirmişseniz, ek sınavlara giriş yapabilirsiniz.

Maöl dersleri nelerdir?
MAÖL'lerde verilen dersler genellikle endüstriyel alanlara yöneliktir. Meslek eğitimlerinin yanı sıra genel kültür ve temel dersler de programda yer alabilir.

8383 Veli Bilgilendirme nasıl iptal edilir?
8383 numaralı hizmetten veli bilgilendirme sms'lerini iptal etmek istiyorsanız, IPTAL yazıp 8383'e mesaj göndererek iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

E-okul SMS bilgilendirme ücretli mi?
E-okul SMS bilgilendirme hizmetinden yararlananlar için özel bir ücret alınmamaktadır. MEB Mobil Bilgi Servisi üyelerine ve sorgulama servisini kullananlara MEB tarafından gönderilen bilgilendirme mesajları için herhangi bir ek ücret talep edilmemektedir.

Açık Öğretim Ek sınav nedir kimler girebilir?
Açık Öğretim Ek sınavları, Açık Öğretim Liseleri'nden öğrenim görmekte olan ve belirli tarihler arasında kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrencilere yönelik düzenlenmektedir. Bu sınavlara girmek isteyen öğrenciler, kayıtlarını yenileyerek sınavlara başvurabilirler. Geçmiş yıllarda, AÖL'de başarılı olan ve dönem notu 8 ve üzeri olan öğrenciler ek sınava girebilmekteydiler.

Geri