AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AOL ders secme 2022 nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

AÖL ders seçme 2022 nasil yapilir?​

Öğrencilerin ders seçimlerini; öğrenci numaralarını ve kişisel şifrelerini kullanarak “http://aol.meb.gov.tr/” internet adresinden yapmaları gerekmektedir. Ders seçiminde tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

AÖL ders seçme 2022 ne zaman?​

AÖL ders seçme 2022 ne zaman?
Ayrıca AÖL ders seçimi de 12 Şubat 2022 mesai bitimine kadar yapılacak. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ders Seçme İşlemleri başlamış olup 12 Şubat 2022 tarihinde mesai bitiminde sona erecek. Hiç ders seçimi yapmamış olan öğrencilerin ise otomatik ders seçimi ataması yapılacaktır.

Açık öğretim lise kaç ders seçilir 2021?​

Açık öğretim lise kaç ders seçilir 2021?
Bir oturum için en fazla 8 ders seçilebilir. Birinci Döneme ait Birinci Oturumdan 8 den fazla dersiniz olması durumunda Birinci Dönemden 8 ders seçtikten sonra dönem atlayıp diğer derslerinizi İkinci Dönem dersleri arasından seçebilirsiniz.

2021 ve 2022 lise kayıtları ne zaman başlıyor?​

AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 3’üncü dönem sınavları için Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında olacak.

AÖL ders seçimi yapılmazsa ne olur 2022?​

AÖL ders seçimi yapılmazsa ne olur 2022?
Süresi içerisinde ders seçme işlemini yapmayan/yapamayan öğrencilerin ders seçme işlemleri sistem tarafından otomatik yapılır. Öğrenciler seçilen derslerden sınava girmek zorundadır.

AÖL ders seçimi ne zaman 3 dönem 2022?​

AÖL ders seçimi ne zaman 3 dönem 2022?
AÖL KAYIT YENİLEME BAŞLADI MI, NE ZAMAN? Açık Öğretim Lisesi 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme başvuru tarihleri 11 Nisan ile 29 Nisan arasında gerçekleştirilecek.

2022 lise kayıtları ne zaman başlıyor?​

Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından yayınlanan, Açık Öğretim Lisesi 2. dönem kayıt duyurusuna göre AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık Pazartesi günü başladı. Açık Öğretim Lisesi 2021-2 Dönemi, ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 28 Ocak 2022 günü mesai bitiminde sona erecek.

Açık Öğretim Lisesi toplam kaç ders var?​

Açık Öğretim Lisesi toplam kaç ders var?
Açık öğretim Lisesinde öğrencilerin alması gereken zorunlu ve ortak dersler vardır. Öğrenciler her dönem ortak ve seçmeli derslerden en fazla toplam 35 kredilik ders alabilirler. Bir dönemde sınavına girilip başarısız olunan zorunlu ders, izleyen dönemde yeniden verilir.

Açık Öğretim Lisesi 3 dönem kayıtları ne zaman 2022?​

Açık Öğretim Lisesi 3 dönem kayıtları ne zaman 2022?
11 NİSAN 2022 TARİHİNDEN 29 NİSAN 2022 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR YAPILACAKTIR. Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız. 1- Öğrencilerimizin Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemine girerek adres bilgileri sekmesi altında bulunan adres ve telefon numaralarını güncellemeleri gerekmektedir.

Ders seçme işlemi yapılmazsa ne olur?​

Süresi içinde ders kayıt işlemi yapılmazsa ne olur? Ders kayıt işlemini gerçekleştirmeyen öğrenciler derslere devam edemez, sınavlara giremez, öğrencilik haklarından yararlanamaz. Bu süre öğrenim süresinden sayılır.

2022 ders secimi ne zaman?​

2022 ders secimi ne zaman?
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ders Seçme İşlemleri başlamış olup 12 Şubat 2022 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. Hiç ders seçimi yapmayan öğrencilerin otomatik ders seçimi ataması yapılacaktır.

AÖL ders seçme işlemleri için doğru internet adresi http://aol.meb.gov.tr/ adresidir. Öğrenciler buradan öğrenci numaraları ve kişisel şifreleri ile giriş yaparak ders seçimlerini yapabilirler. Ders seçiminde tüm sorumluluk öğrencilere aittir. Ders seçimi 12 Şubat 2022 tarihine kadar yapılabilir ve bu tarihten sonra ders seçimi yapılmayan öğrencilere otomatik ders seçimi atanacaktır.

AÖL'de bir oturum için en fazla 8 ders seçilebilir. Eğer birinci oturumdan 8'den fazla dersiniz varsa, 8 ders seçtikten sonra dönem atlayıp diğer derslerinizi ikinci dönemden seçebilirsiniz. Toplamda ders alınabilecek kredi miktarı ise 35 krediyi geçemez.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 3. dönem sınavları için kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan - 29 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Ders seçimi yapılmadığı takdirde sistem tarafından otomatik ders seçimi yapılacaktır.

Ders seçimi yapılmadığı durumda öğrenciler derslere devam edemez, sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz. Ders seçimi ne zaman yapılır sorusunun cevabı ise 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Ders Seçme İşlemleri 12 Şubat 2022 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. Bu tarihten sonra otomatik ders seçimi ataması yapılacaktır.

Geri