AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AOL 2 donem kayit yenileme ne zaman?

Editör

Yeni Üye

AÖL 2 dönem kayıt yenileme ne zaman?​

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı iş takvimine göre, 2. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 4 Ocak 2021 – 31 Ocak 2021 olarak belirlenmişti.

AÖL kayıt yenileme kimler için geçerli?​

KAYIT YENİLEME DÖNEMİNDE KİMLER KAYIT YENİLEME İŞLEMİNİ YAPTIRMALI? İçinde bulunulan dönem itibariyle Açık Öğretim Lisesinde öğrencilik durumu Aktif, Donuk ve Silik durumdaki öğrenciler kayıt yenileyebilirler.

Açık öğretim kayıt yenileme saat kaça kadar?​

Açık öğretim kayıt yenileme saat kaça kadar?
AÖF kayıt yenileme tarihlerinde son günlere girildi. 27 Eylül tarihinde başlayan AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri ile ders seçimi, kayıt yenileme tarihinin son günü saat 22:00’ye kadar tamamlanacak.

Diploma nosu almiş genel lise öğrencileri ne demek?​

Diploma nosu almiş genel lise öğrencileri ne demek?
Soru: “DIPLOMA NUMARASI ALMIŞ ÖĞRENCİ ” Ne demektir?. Cevap: Sınavlar sonrasında mezun olmuş ve diplomasi basim aşamasına gelmiş öğrenciyi ifade eder.Bu durumdaki öğrenciler de bilgi değişikliği yapılamayacağı için sisteme geçici bir süre girişleri kisitlanmiş olabilir.

AÖL 3 dönem kayıt yenileme ne zaman 2021?​

Bu kapsamda AÖL kayıt yenileme işlemlerinin, 17 Mayıs-11 Haziran 2021 tarihleri arasında yapıldı.

2022 açık öğretim sınavları ne zaman?​

Takvime göre AÖF dönem sonu final sınavları 08-09 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek.

Kayıt yenileme için halk eğitime gitmeye gerek var mı?​

Kayıt yenileme için halk eğitime gitmeye gerek var mı?
Bu öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini tamamlatmak için halk eğitimi merkezi müdürlüklerine müracaat etmelerine gerek yoktur. Otomatik kayıt yenileme işlemi için ilan edilen kayıt yenileme tarihleri arasında her gün mesai bitiminden sonra Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi çalıştırılacaktır.

2020 ve 2021 açık öğretim lise kayıtları ne zaman?​

2020 ve 2021 açık öğretim lise kayıtları ne zaman?
Açık Öğretim Lisesi’nden yapılan açıklamaya göre; Açık Öğretim Lisesi 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt başvuru tarihleri 06 Eylül 2021- 03 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Mazerete bağlı ilk kayıt başvuruları 04 Ekim, 08 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Açıköğretim ücreti ne zaman son?​

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 08 Ekim 2021 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecektir.

Açık Öğretim Lisesi diplomalar ne zaman verilecek?​

Dönem sonunda mezun olmuş durumda olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilmiş olan tarihten yaklaşık olarak 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilir.

AÖL 2. dönem kayıt yenileme işlemleri için belirlenen tarih aralığı 4 Ocak 2021 ile 31 Ocak 2021 tarihleri arasındaydı. Bu dönem içerisinde, Açık Öğretim Lisesinde aktif, donuk ve silik öğrenci durumunda olanlar kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kayıt yenileme süreci boyunca AÖL öğrencilerinin halk eğitim merkezlerine başvurmalarına gerek olmadığını belirtmek isterim. Kayıt yenileme işlemleri otomatik olarak yapılmakta olup belirtilen tarih aralıklarında AÖL Bilgi Yönetim Sistemi aktif olacaktır.

Açık öğretim kayıt yenileme saatleri genellikle akşam saatlerine kadar devam etmektedir. Örneğin, AÖF kayıt yenileme tarihlerinde son günlere gelindiğinde, kayıt yenileme işlemleri ve ders seçimi genellikle gün sonunda, saat 22:00'ye kadar yapılabilir.

"Açık Öğretim Lisesi diplomaları ne zaman verilecek?" sorusuna cevaben, dönem sonunda mezun olan öğrencilerin diplomalarının sınava giriş tarihinden yaklaşık 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderileceği bilgisine yer verilmiş.

Eğer başka sorularınız varsa, memnuniyetle cevaplamaya devam edebilirim.

Geri