AOG grubu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

AOG grubu nedir?​

AOG, 5 Eylül 2013 tarihinde Facebook tabanlı açılan, ilk etapta hakikaten hiçbir amaç gütmeden kurulan bir gruptur. İlk sloganı da “amacımız yok itiraf et ve kurtul *” dır. Ayrıca oluşan grup kültüründe “Erkek adam erkek gibi sever” kuralı benimsenmiştir, grup üyelerinin vazgeçilmez kuralı budur.

AOG açılımı nedir kısaca?​

“aircraft on ground” parça veya tamir gerektigi icin uçamayan yerde yatan uçağa denir. insanı çalışmaktan soğutan kısaltmadır. açılımı aircraft on ground olan havacılık terimidir.
AOG hangi üniversite?
Düzce Üniversitesi AOG (@aogduzce) • Instagram photos and videos.

AOG Instagram Nedir?​

aog.official Amacı Olmayan Grup yöneticileri tarafindan kullanılan tek ve gerçek hesaptır.

AOG a nasıl girilir?​

Amazon hesabınız varsa direkt olarak bilgilerinizi girip kırmızı ile işaretlenmiş bölgeden giriş yapınız eğer bir hesaba sahip değilseniz mavi ile işaretlenmiş butonu basıp kayıt olduktan sonra giriş yapınız. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra Bu adresi kullan butonuna tıklayınız.
AOG sahibi kim?
2013 yılında herhangi bir amacı olmadan Onur Asrak ve Sercan Aycan tarafından kurulan AOG, aradan geçen 8 yılda sosyal medyadaki gücünü düzenlediği buluşmalar ve sosyal yardımlaşma etkinlikleri ile de sık sık kanıtladı.
“aircraft on ground (AOG)” için İngilizce-Türkçe çeviri.
AOG’un kurucuları Onur Asrak ve Sercan Aycan, filmde kendilerini oynamayacaklar.
Amacı olmayan grup ne oldu?
‘Amacı Olmayan Grup’, 16 aylık gecikmenin sonunda gösterime girdi. Senaryosunu Murat Şeker ile birlikte yazan Ali Tanrıverdi’nin aynı zamanda ilk yönetmenlik çalışması olan filmin izleyiciyle buluşması pandemi nedeniyle sinemaların kapanması sonucu iki kez ertelenmişti.

AOG filmi ne zaman?​

‘Amacı Olmayan Grup’, 9 aylık bir ertelemenin ardından gösterime 11 Aralık’ta çıkacak.

AOG filmi gerçek mi?​

Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen ve Gamze Karaduman’ın başrollerini paylaştığı film, sosyal medyanın fenomenlerinden biri olan, milyonlarca takipçisi bulunan gerçek ‘Amacı Olmayan Grup’tan esinlenilerek Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker tarafından aynı adla senaryolaştırıldı.
Açık Öğretim ingilizce bölümü var mı?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, İlahiyat/Arapça önlisans programı, Uluslararası İlişkiler/İngilizce lisans programı ve İşletme/İngilizce lisans programı ile yabancı dilde eğitim vermeye başladı.

Ingiliz dili ve edebiyatı açıköğretim var mı?​

hayır İngiliz dili ve edebiyatı yani sanki dil kursu.

AOG ne zaman kuruldu?​

2013’te kurulan AOG’un en belirgin özelliği hayatı sosyal medyaya değil, sosyal medyayı hayata aktarmayı amaç edinmiş olması.
Amacı Olmayan Grup hangi platformda?
Amacı Olmayan Grup | Netflix.

Geri