AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AÖF tarım Bölümü staj var mı?

SoruCevap

Yeni Üye
AÖF hangi bölümlerde staj var?
Stajı Olan Önlisans Programları

Acil Durum ve Afet Yönetimi Önlisans Programı
Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Önlisans Programı
Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Önlisans Programı
Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı
Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı
Açık Öğretim Fakültesinde staj var mı?
AÇIKÖĞRETİM DUYURULARI Değerli Öğrencilerimiz, COVID-19 salgınının devam etmesi ve kısıtlamaların arttırılması nedeniyle Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programlarında bulunan zorunlu stajın, uzaktan öğretim yöntemiyle de yapılması ile ilgili 23/11/2020 tarihinde Fakülte Yönetim Kurulu Kararı alınmıştır.

AÖF staj kaç gün?
Staj süresi 40 gündür.

2 yıllık tarım teknolojisi ne iş yapar?
Tarım Teknolojisi Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, bitkisel üretim alanında faaliyet gösteren firmalar tohumculuk firmaları, fidancılık firmaları, sebze ve fide üretimi yapan firmalar, tarımsal ilaç bayiliği, tarımsal gübre bayiliği, tarım ürünlerinin depolanması ve muhafazası, tarım ürünlerinin …

2 yıllık açıköğretim bölümlerde staj var mı?
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Önlisans Programına kayıtlı öğrencilerin zorunlu staj süreleri 30 işgünüdür. Öğrenciler stajlarını bir defada yapabildikleri gibi ikiye bölerek farklı zamanlarda da yapabilirler. Bu öğrenciler zorunlu stajlarını 1. ve 2. yarıyılı tamamladıktan sonra herhangi bir dönemde yapabilirler.

2 yıllıkta staj var mı?
Zorunlu staj uygulaması Türkiye'de meslek yüksekokulları ile fakülteler arasındaki önemli farklardan birini oluşturmaktadır. Halen iki yıllık meslek yükseko- kullarında staj zorunlu, dört yıllık bir eğitim-öğretim dönemini kapsayan fakültelerde ise isteğe bağlı olarak yürütülmektedir.

Anadolu aöf staj ne zaman yapılır?
Yurt dışındaki staj faaliyetleri 01 Eylül 2021 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında; en az 2 ay, en fazla 12 ay olarak gerçekleştirilebilir. Anadolu Üniversitesi olarak daha fazla sayıda öğrencinin programdan faydalanmasını sağlamak amacıyla tüm hibeli staj faaliyetleri 3 ay ile sınırlandırılmıştır.

Geri