AÖF sınav görevine gitmezsem ne olur?
Sınav görevine gelmeyen veya geç gelen görevlilerin görevleri iptal edilir, kendilerine sınav ücreti ödenmez.Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı ne iş yapar?
Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı Her konuda Bina Sınav Sorumlusuna yardım eder. Bina Sınav Sorumlusunun görevleri arasında belirtilen işlemleri onunla birlikte yürütür. Bina kapılarındaki aramalara ve duyurulara yardımcı olur. Sınavın başlama saatinden en az 2 saat önce görev yapacağı binada hazır bulunur.
Anadolu Üniversitesi Sınav görevi nasıl alınır?
Kimlik numaranız ve Cep Şifreniz ile sisteme giriş yapınız, Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden sınavlara, AÖF Merkezinin yapmış olduğu ilgili tarihlerdeki sınavlara tıklayarak SINAV -> BAŞVURU YAP -> SINAVA GİRİŞ işlemlerinden geçerek sınavlarda görev almaya hak kazanmış olmaktasınız.
Açık öğretim sınavına girerken neler yasak?
Madde 10 ‒ Adayın yanında kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmî amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler bulundurması yasaktır.Onaylanan sınav görevi nasıl iptal edilir?
Bu nedenle ÖSYM görevini iptal etmek için, görev bilgilerini ve görevi iptal sebebini belirten bir dilekçe yazarak ya ösym büromuza bizzat getirmeleri ya da 0(384) 228 10 38 numaralı faksına göndermeleri gerekmektedir.
Ösym salon başkanı ne yapar?
gorevleri ozetle: ogrencileri yerlerine oturtmak, cevap kagitlari dagitildiktan sonra kurallari okumak, cevap kagitlarindaki kitapcik sikkini “ozel murekkep” sahibi kalem ile isaretlemek, pek cok form ve zarf doldurmak, imza atmaktir.
Bina Sınav Sorumlularının görev ve sorumlulukları aşağıda Ek-1’de verilmiştir. Görev Sahibi: Öncelikli olarak üniversitelerde aktif olarak çalışan öğretim üyeleri (profesör, doçent ve yardımcı doçent olanlar) arasından görevlendirilir.
Bina sorumlusu kimdir?
Bina Sınav Sorumlusu, görevli olduğu binada sınavın, Sınav Uygulama Yönergesi’ne uygun biçimde yürütülmesinden birinci derecede sorumludur. Bina Sınav Sorumlusu; Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı, Bina Yöneticisi, Bina Cihaz Görevlisi, Güvenlik Görevlileri ile koordineli bir şekilde görevini yürütür.
AÖF GIS şifresi nasıl alınır?
AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.
Anadolu Üniversitesi Görevli işlemlerine nasıl kayıt olunur?
Sınav sistemine kayıtlı olan kişiler https://augis.anadolu.edu.tr adresinde KAYIT OL butonundan gerekli bilgileri doldurduktan sonra sistemde aktif duruma geleceklerdir. Kayıtlar bireysel yapılmakta olup, Bina Yöneticilerinin bu konuda sisteme müdahalesi bulunmamaktadır.Açık öğretim sınavına telefonla girilir mi?
– www.anadolu.edu.tr adresindeki Açıköğretim Sistemi Sınav Girişi’ linki tıklanarak sınava giriş yapılabilir. Sinava nereden katılabilirim? – Sinava internet erişimi olan bilgisayar, akıllı cep telefonu, diz üstü bilgisayar vb. cihazlar ile istediğiniz yerden katılabilirsiniz.
AÖF sınavda nelere dikkat etmeliyiz?
AÖF sınav esnası bilinmesi gerekenler: