- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
AÖF okuyan 2 üniversite okuyabilir mi?
Not: Açık, uzaktan ve örgün eğitimden mezun ya da öğrenci durumunda olanlar aynı alanda olmamak şartı ile ikinci üniversite kaydı yaptırabilirler.Anadolu Üniversitesi 2 üniversite kayıt nasıl yapılır?
Adaylar, https://aoskayit.anadolu.edu.tr kayit adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra İkinci Üniversite bağlantısındaki açıklamalar doğrultusunda başvuru adımlarını tamamlayarak Çevrim İçi (Online) Başvuru işlemini gerçekleştirecektir.Kimler ikinci üniversite okuyabilir?
İkinci üniversite programlarına aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya ön lisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler başvuru yapabiliyor. Ön lisans öğrencileri ve mezunları ön lisansa, lisans öğrencileri ve mezunları ise lisans programlarına başvuru yapabiliyorlar.
AÖL sınav iptal uyarısı ne demek?
AÖL SINAV İPTAL NE DEMEK? Herhangi bir usulsüzlük (kopya) durumunda AÖL sınav iptal uyarısı gelebiliyor. Online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim Lise sınavarına giren adaylar aynı internet IP’si üzerinden aynı bilgisayar veya başka cihaz ile sınav soruları hakkında arama yapıldığında, sistem kopya uyarısı algılıyor.Ikinci üniversite okuyanlar kpss’ye girebilir mi?
Üniversite öğrencisi daha önce 2(iki) yıllık bir bölüm bitirdiyse ve 4 (dört) yıllık bölümden mezun olmadıysa Önlisans Kpss sınavına girebilir ve atanabilir.AÖF ikinci üniversite kayıt 2020 2021 ne zaman?
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Ön Lisans/Lisans Programlarına kayıt hakkı kazanan, ancak ortaöğretim kurumlarından 2020-2021 öğretim yılı sonunda mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek adaylar da 26 Ekim 2021 – 01 Kasım 2021 tarihleri arasında geçici kayıt yaptırabilecektir.
Üniversitenin yayımladığı akademik takvimde yeni dönem için ikinci üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ağustos 2021 – 08 Ekim 2021 tarihleri arasında, https://aoskayit.anadolu.edu.tr kayıt adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra ikinci üniversite kayıt işlemini …
Lisans olarak Havacılık Yönetimi, İletme, İktisat ve Maliye bölümleri okunabilir. 2- Devlet kurumunda KPSS ile memur olmak istiyorsanız yine belirli bir bölümün baskın farkı olmamakla birlikte Lisans bölümlerinden Sosyal Hizmet, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, İşletme, Maliye ve İktisat bölümleri okunabilir.
Ikinci kez ikinci üniversite okunabilir mi?
Yükseköğretim kurumlarında örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim sistemi programlarında aynı anda farklı düzeylerde (lisans, ön lisans ve lisansüstü) eğitime devam edilebilmekte ancak, aynı anda iki örgün ön lisans veya iki örgün lisans programında eğitime devam edilememektedir.