AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AOF ilk sinav kac unite?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

AÖF ilk sınav kaç ünite?​

Öğrenciler ara sınavlarda ilk 7 üniteden, yarıyıl sonu, bütünleme ve üç ders sınavlarında ise 14 ünitenin tamamından sorumlu olurlar.

Turizm lisesinde hangi dersler var?​

Ekonomi, İşletme, Muhasebe, Pazarlama vb. genel işletmecilik temel dersleri daha sonra Turizm İşletmeciliği ve Yönetimi, Otelcilik gibi mesleki turizm derslerini sonra da Seyahat İşletmeciliği ve Tur Yönetimi ile Arkeoloji, Sanat Tarihi, Uygarlık Tarihi gibi turist rehberliğine özgü dersleri almaktadır.

Turizm ve otel işletmeciliği 2 yıllık staj var mı?​

Turizm ve otel işletmeciliği 2 yıllık staj var mı?
Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programında zorunlu 45 iş günü staj bulunmaktadır. Öğrenciler zorunlu stajını 2. yarıyıl dönem sonu sınavından sonra herhangi bir dönemde tek seferde yapmalıdır, bölerek farklı zaman dilimlerinde yapılmamaktadır.

Açıköğretim sınavında kaç üniteden sorumluyuz?​

Açıköğretim sınavında kaç üniteden sorumluyuz?
Ara sınavına hazırlanan aöf öğrencileri final sınavına da çalışmış olacaktır. Çünkü açık öğretim ara sınavında 1ve 4 ünitenin sorumlu iken, final sınavında ise kitabın tamamından sorumlusunuz.

AÖF kaç tane sınav var?​

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup, her bir sınav organizasyon açısından Türkiye ve …

Turizm meslek lisesi okuyan ne olur?​

Bu bölüm mezunları kariyerlerine başta turizm sektörü ve konaklama sektörü olmak üzere birçok alanda devam edebilirler. Mevsimlik turizm faaliyetlerinde yer alabilirler. Otellerde, tatil köylerinde, restoranlarda ve dinlenme tesislerinde yönetici olarak çalışabilirler.

Turizm mezunu öğretmen olabilir mi?​

Turizm mezunu öğretmen olabilir mi?
Bunun yanı lisans mezunu oldukları için sınavlara girerek kamuda öğretmen, usta öğretici, memur gibi meslekler edinebilirler.

Turizm ve otel işletmeciliği staj kaç gün?​

Turizm ve otel işletmeciliği staj kaç gün?
Turizm ve otel işletmeciliği staj ne zaman?​
Ne zaman yapılabilir? Cevap: Zorunlu stajınızın geçerli olması için staj yaptığınız işletmede tam 50 iş günü çalışmanız gerekmektedir. (50 iş günü, izin günleriniz dışındaki çalışma günlerinizi ifade etmektedir.) Zorunlu stajınızı 2. veya 3. sınıfın bitimini takip eden yaz döneminde yapabilirsiniz.
2 yıllık turizm ve otel işletmeciliği okuyan ne iş yapar?​

Turizm ve otel işletmeciliği mezunu olan kişiler çeşitli sektörlerde çeşitli kariyer fırsatlarına sahip olabilirler. Genellikle otelcilik, turizm ve konaklama sektörlerinde yönetici pozisyonlarına yükselebilirler. Ayrıca restoranlar, tatil köyleri, dinlenme tesisleri gibi yerlerde de yöneticilik yapma şansları bulunmaktadır. Ayrıca mevsimlik turizm faaliyetlerinde de görev alabilirler. Turizm ve otel işletmeciliği bölümü mezunları genel olarak turizm sektöründe çeşitli işlerde çalışabilirler ve kariyerlerini bu alanda geliştirebilirler.

Geri