AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AOF icin YKS sart mi?

Editör

Yeni Üye

AÖF için YKS şart mı?​

Anadolu Üniversitesinin Merkezi Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin programlarına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile öğrenci kabul edilmektedir.

AÖF lisans Tamamlama hangi bölümler var?​

AÖF lisans Tamamlama hangi bölümler var?
Fakültenizde hangi lisans tamamlama programları var?
- Acil Yardım ve Afet Yönetimi.
- İş Sağlığı ve Güvenliği.
- Sağlık Yönetimi.
- Sosyal Hizmet.

2 yıllık açıköğretim için TYT yeterli mi?​

Açıköğretim bölümleri 2 yıllık (önlisans) ve 4 yıllık (lisans) olarak hizmet vermektedir. Bu yıl 2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT) girmek ve en az 150 puan almak gerekmektedir.

Açıktan 4 yıllığa tamamlamak için DGS şart mı?​

Açıktan 4 yıllığa tamamlamak için DGS şart mı?
Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Fakültesi önlisans programları son sınıf öğrencileri ve mezunları, 2021-2022 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine dikey geçiş yapmak istiyorlarsa 2021 Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmek zorundadırlar.

Önlisans mezunları AÖF hangi bölümlere devam edebilir?​

Önlisans veya MYO mezunu olanlar için Aöf Sınavsız Dikey Geçiş kapsamında İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Çalışma Ekonomisi, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Konaklama Hizmetleri gibi 4 yıllık lisans bölümlerinin 3.sınıfına direk kayıt hakkı vermektedir.

Ikinci üni kayıtları ne zaman 2022?​

Ikinci üni kayıtları ne zaman 2022?
İkinci Üniversite İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri
2021-2022 Öğretim Yılı İçin Planlanan Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri
Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri | 23 Ağustos 2021 – 17 Ekim 2021
Çevrimiçi (Online) Başvuru Adresi | https://aoskayit.anadolu.edu.tr

2022 ikinci üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?​

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2022 Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler Bahar Dönemi kayıtları 7 Şubat 2022 tarihinde saat 09.00’dan itibaren online olarak başlayacak. AÖF 2022 Bahar dönemi kayıtları 18 Şubat Cuma günü saat 17.00’de sona erecek.

Geri