- Konu Yazar
AÖF diploması örgün eğitimle denk mi?
Danıştay’dan emsal karar: “Açık öğretim ile örgün eğitim arasında fark yok” Kararda, açık öğretim mezunlarının örgün öğretim mezunlarıyla tamamen eşit haklara sahip olduğuna vurgu yapıldı. Söz konusu tamamlama eğitimlerine açık eğitim mezunlarının alınmamasının eşitlik ilkesine aykırılık oluşturacağı belirtildi.Diplomada Açıköğretim yazıyor mu?
Açıköğretim Fakültesi bünyesindeki önlisans ve lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında Açıköğretim Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.Atatürk Üniversitesi , Devlet , Tekstil ve Moda Tasarımı (Açıköğretim) Bölümü , Açıköğretim Fakültesi bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite Erzurum ilimizde yer almaktadır. Üniversitenin Tekstil ve Moda Tasarımı (Açıköğretim) Bölümü kontenjanı 1500+38 kişidir.
Uzaktan Eğitim diplomasında ne yazar?
Uzaktan Eğitim diplomasında ne yazar?YÖK tarafından açıklanan 30.03.3017 tarihli Genel Kurul Kararı’na göre, uzaktan eğitim programları tamamlandıktan sonra verilen diplomalarda “uzaktan öğretim” ibaresinin bulunması zorunlu tutulmuştur.
Açıköğretim fakültesi diploması ne işe yarar?
Açıköğretim fakültesi diploması ne işe yarar?elde olan diploma önlisans diploması ise dgs’ye girebilmeyi ve dolayısıyla ygs-lys kasmadan üniversite kazanabilmeyi sağlar. yüksek lisans yapabilmenizi sağlar. en azından bunu için önünüzde bir engel kalmaz. bazı üniversitelerin rektörleri bile açıköğretim mezunudur.
Amerika’da Türk diploması geçerli mi?
Mavi Diploma İngilizce hazırlandığı için AB ülkeleri gibi ABD’de de anlaşılır. Yani kısaca Amerikan Üniversitelerinde de Mavi Diploma geçerli bir belgedir.Açıköğretim diploması nasıl olur?
Mezunlarımız bağlı oldukları AÖF bürosuna özel kimlik ve öğrenci kimlik/tanıtım kartlarıyla kendileri veya yasal vekilleri başvurarak imza karşılığında diplomalarını alabilirler. Bunların dışında hiç kimseye diploma verilmez. Diplomalar öğrencinin adresine veya istediği resmî kurumlara posta veya kargo ile gönderilmez.2012 yılı itibariyle 4 yıllık açıköğretim bölümleri; coğrafya, felsefe, iktisat, işletme, sosyoloji ve tarih. ve evet diplomanın üzerinde istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi yazacak.
Açıköğretim Moda Tasarımı Hangi Üniversitelerde Var?
Açıköğretim Moda Tasarımı Hangi Üniversitelerde Var?AVRASYA ÜNİVERSİTESİ (%50 İndirimli) (2 Yıllık)
Hangi bölümler açıktan okunur?
Hangi bölümler açıktan okunur?AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
- Acil Durum Ve Afet Yönetimi.
- Adalet.
- Aşçılık.
- Bankacılık Ve Sigortacılık.
- Bilgisayar Programcılığı
- Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı
- Coğrafi Bilgi Sistemleri.
- Çağrı Merkezi Hizmetleri.