- Konu Yazar
AÖF DGS hangi bölümler var?
DGS sonuçları ile Fakültemiz programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz üçüncü sınıftan öğrenimlerine devam ederler….Önlisans Programları- Acil Durum ve Afet Yönetimi.
- Adalet.
- Bankacılık ve Sigortacılık.
- Bilgi Yönetimi.
- Bilgisayar Programcılığı
- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
- Çağrı Merkezi Hizmetleri.
- Çocuk Gelişimi.
Açıköğretim ders muafiyeti nasıl oluyor?
Açıköğretim ders muafiyeti nasıl oluyor?Yurtdışındaki yükseköğretim programlarından mezun olan öğrenci, muafiyet talep edebilir. Bu öğrencinin muafiyet işlemleri, denklik belgesi ve Türkçe onaylı Not Durum Belgesi ile yapılır. f. Mezun öğrencilerin Transkript (Not Durum Belgesi) ile başvurması halinde sadece başarılı derslere muafiyet işlemi yapılacaktır.
Ikinci üniversite ne okuyabilirim?
Adalet.DGS ile açık öğretim okunur mu?
DGS ile açık öğretim okunur mu?Ön lisans mezunu olanlar DGS’ye girmeden AÖF (Açık öğretim)’nin lisans bölümlerine sınavsız olarak doğrudan veya intibak programıyla kayıt yaptırabilirler idi,2016 yılında artık bu da değişti AÖF için artık DGS ye girme şartı getirildi. DGS ile geçiş her üniversitenin %10 kontenjan açması zorunludur.
Dikey geçiş sınavı ile hangi bölümlere geçebilirim?
Makine mezunu olarak girilebilecek bölümlerin DGS ile tercih edilebildiği puan türleri aşağıdadır.- Endüstri Mühendisliği –> Sayısal, SAY Puan Türü
- Enerji Sistemleri Mühendisliği –> Sayısal, SAY Puan Türü
- Enerji Yönetimi –> Eşit Ağırlık, EA Puan Türü
- Endüstri ve Sistem Mühendisliği –> Sayısal, SAY Puan Türü
Açık öğretim okurken ikinci üniversite okunabilir mi?
Açık öğretim okurken ikinci üniversite okunabilir mi?Not: Açık, uzaktan ve örgün eğitimden mezun ya da öğrenci durumunda olanlar aynı alanda olmamak şartı ile ikinci üniversite kaydı yaptırabilirler.
Ikinci üniversite ders muafiyeti nasil yapılır?
Yurtdışındaki yükseköğretim programlarından mezun olan öğrenci, muafiyet talep edebilir. Bu öğrencinin muafiyet işlemleri, denklik belgesi ve Türkçe onaylı Not Durum Belgesi ile yapılır. Mezun öğrencilerin Not Durum Belgesi (Transkript) ile başvurması halinde sadece başarılı derslere muafiyet işlemi yapılacaktır.Açık öğretim ikinci üniversite ders muafiyeti nasıl yapılır?
Açık öğretim ikinci üniversite ders muafiyeti nasıl yapılır?Yabancı Dil I – II ders/dersleri için muafiyet başvuruları, kayıt tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısı Öğrenci Bilgi Sistemi Sayfası üzerinden yapılacaktır.