- Konu Yazar
AÖF ders notlarını nasıl bulabilirim?
Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.4 yıllık çocuk gelişimi bölümünde hangi dersler var?
Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünde; Çocuk Gelişimi, İletişim Bilgisi, Eğitim Bilimine Giriş, Sınıf Yönetimi, Psikoloji, Hasta Çocukların Gelişimi, Çocuk ve Oyun, Temel İlk Yardım Bilgisi, Bilim ve Teknoloji, Çocuk Edebiyatı gibi derslerin alınması gerekir.Genel Bilgiler
AÖF geçme notu kaç 2022?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ders geçme notu merak edilmeye başlandı. Derslerden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekir. Ders başarı puanınınız Ara sınavın %30u, Dönem Sonu sınavında %70 i alınarak hesaplanır.
Çocuk gelişimi öğretmeni hangi derslere girer?
Çocuk gelişimi öğretmeni lisans ve ön lisans programlarında yer alan başlıca dersler; çocuk dili, çocuk ruh sağlığı, anne çocuk sağlığı, üstün zekalı çocukların eğitimi, zihinsel engelli çocukların eğitimi, fiziksel engelli çocukların gelişimi ve eğitimi, oyun teknikleri, oyun materyalleri, fiziksel ve motor gelişimdir …
AUZEF çocuk gelişimi 4 sınıf dersleri nelerdir?
4 . Sınıf – BaharAÖF devamsızlık var mı?
Uygulamada devam zorunludur. Devamsızlık üst sınırı her yarıyıl için %20’dir. Devamsızlık üst sınırını aşan öğrenciler başarısız sayılır ve yarıyıl sonu, bütünleme ve mezuniyet üç ders sınavına giremezler.Çocuk Gelişimi Bölümü (2 Yıllık)
AÖF çocuk gelişimi hangi fakülte?
Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi.
AÖF ders geçme notu 35 mı?
Ders geçme notu nasıl hesaplanır? Derslerden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekir.