- Konu Yazar
AÖF ders kitaplarına nasıl ulaşabilirim?
Kitaplarını basılı olarak almak isteyen tüm öğrencilerimiz (ceza infaz kurumlarında bulunanlar dahil), ücreti karşılığında https://kitapsatis.anadolu.edu.tr adresi üzerinden stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilmektedirler. Ders kitapları sisteminde iki ISBN numarası bulunmaktadır.AÖF ders kitapları nereden indirilir?
ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir. Bu Kitapların Özetleri ve diğer Kaynaklar için aşağıdaki linki tıklayınız..Açıköğretim Bürosu kitap veriyor mu?
Kamuda tasarrufun ilk icraatı Açık Öğretim Fakültesi’nden geldi. AÖF öğrencilere artık kitap vermeyecek, kitaplar dijital ortamda olacak.
Temel eğitim kitapları nereden alınır?
Adaylar kademelere göre hazırlanan fiziki kitapları e-Kampüs sistemine kayıt olduktan 15 gün sonra sınava girmeyi beyan ettiği ilin Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim bürolarından teslim alabileceklerdir.AÖF kitap satış Kargo ücreti ne kadar?
Anadolu Üniversitesi Eğitim Ücretlerinin Fazla Olması Açık Öğretimde artık kitap verilmiyor; sınavlarda online yapılıyor ama tüm bunlara rağmen kayıt için ödenen ücret çok fazla. Ayrıca az önce online kitap siparişi vermek istediğimde de ikinci şoku yaşadım. Kitap ücreti 15 TL kargo 15 TL.Murat Yayınları Açıköğretim kitapları nerede satılır?
İNDEKS AKADEMİ KİTABEVİ İVEDİK OSB 1518.
Ata AÖF kitap PDF nasıl indirilir?
Kayıtlı olduğunuz programın derslerine ait materyallere Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS)’den ulaşabilirsiniz. LMS’ye web sitemizde yer alan LMS bağlantısı üzerinden, OBS de bulunan LMS butonundan ya da http://lms3.ataaof.edu.tr// adresinden ulaşabilirsiniz.Ders kitabı nasıl indirilir?
www.eba.gov.tr adresine giriş yapınız. Açılan sayfada “Dersler” bölümüne tıklayınız. “Ders Kitapları” bölümüne tıklayarak istediğiniz dersin kitabına ulaşabilir, indirebilirsiniz.Açıköğretim Anadolu Üniversitesi kitap veriyor mu?
Uzun zamandır yürütülen altyapı çalışmalarımızın sona ermesiyle 2018-2019 öğretim yılından itibaren Anadolum e-Kampüs Sistemi aracılığıyla kitaplarımız öğrencilerimize dijital ortamda sunulacaktır. Öğrencilerimiz kitaplarının en güncel hallerine pdf, html5, e-pub, mobi gibi çok çeşitli formatlarda ulaşabileceklerdir.
Temel eğitim ücreti nasıl ödenir?
Temel eğitim başvuru ücretleri 350.00 TL olarak belirlenmiş olup işlemler Ziraat Bankasına (şube,mobil şube ve atm)Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranları üzerinden gerçekleştirilecektir.Temel antrenörlük belgesi nasıl alınır?
En az iki dönem ilgili spor dalında eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.AÖF sınava Ünite Özeti yeterli mi?
Tüm kitabın, yani 8 ünitenin tamamının özetlenmiş halidir ki, özetleri aldığınızda hem arasınav, hem final hem de tek ders sınavlarında kullanabileceksiniz. Sayfaların tekrarlı bilgi kargaşasından arındırılmış haliyle hazırlanan ders özetlerine çalışma, sizi sınavda başarıya götürecek en önemli etkendir.
Açıköğretim üniversite kitapları ne zaman verilecek?
Ders kitabını kaybetmeniz durumunda belli bir ücret karşılığında tekrar alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden de kitaplara ulaşmanız mümkün. AÖF bahar dönemi ders kitapları ise Şubat ve Mart aylarında verilmektedir.Murat Yayınları kime ait?
Eğitim sektörüne yön veren kuruluş, Açıköğretim ve KPSS kurslarının yanı sıra yayıncılık hizmeti de veriyor. Murat Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Baskı, Türkiye çapında çok fazla kurs olduğunun altını çizerek, kurum olarak sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini vurguladı.Atatürk Üniversitesi AÖF kitapları nereden alınır 2019?
Öğrenciler derslere ait materyallere öğrenim Yönetim Sistemi (LMS)’den çevrimiçi (online) olarak ulaşabilirler. Aynı zamanda Fakültemiz Online Kitap Satış modülü üzerinden ücreti karşılığında basılı ders kitaplarını temin edebilirler.