AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AOF 35 ile gecilir mi?

Editör

Yeni Üye

AÖF 35 ile geçilir mi?​

AÖF’de ders geçme notu 35 puan olarak belirlenmiştir. 35 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir. FF olan derslerin mutlaka tekrarının yapılması gerekir.

Açık öğretim Üniversitesi geçme notu kaç?​

Açık öğretim Üniversitesi geçme notu kaç?
Derslerden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekir. Ders başarı puanınınız Ara sınavın 0u, Dönem Sonu sınavında p i alınarak hesaplanır. Yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun 0’u, dönem sonu sınav notunun p’i alınarak “Başarı Notu” hesaplanır.

AÖF 34 geçer mi?​

1-) AÖF Sınavlarında Dersten Geçme Notu Kaçtır? Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde bir dersten geçer not alabilmek için 35 ile üzerinde puan almanız gerekmektedir. Aksi takdirde dersten kalırsınız.

AÖF ders geçme notu 35 mi?​

AÖF ders geçme notu 35 mi?
Derslerden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekir. Ders başarı puanınınız Ara sınavın %30u, Dönem Sonu sınavında %70 i alınarak hesaplanır. * Yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun %30’u, dönem sonu sınav notunun %70’i alınarak “Başarı Notu” hesaplanır.

Açıköğretim geçme sistemi nasıl?​

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. Dersi geçmek için o dersin harf notuna bakılır. Eğer CC ve üzeri ise o dersi koşulsuz şartsız geçmişsiniz demektir.

AÖF sınavında 1 soru kaç puan?​

AÖF sınavında 1 soru kaç puan?
Açık Öğretim Lisesi Sınavlarında; her doğru cevabın değeri 5 puan olarak hesaplanır. Her dersten 20 soru sorulurken, her soru 4 seçeneklidir. Sınavda, 20 sorudan en az 9 soruya doğru yanıt veren öğrenci 45 puan alarak başarılı olur. Açık lise sınavlarında yanlış yanıtlar doğru cevapları hiç bir biçimde götürmez.

Sınavsız üniversite var mı?​

Türkiye’de tıp fakültesi, hemşirelik, ebelik, turizm otelcilik ve daha birçok bölümde sınavsız bir şekilde kayıt yaptırıp, üniversite okuyabilirsiniz. Sınavsız üniversite okumak için başvurular devam ediyor.

AÖF 35 ile geçilir mi sorusuna verilen cevaplar doğru; AÖF'de ders geçme notu 35 puandır ve 35 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilerek dersten başarısız sayılır.

AÖF sınavlarında ders geçme notunun 35 olduğu bilgisi tekrarlanmıştır. Öğrencilerin başarılı sayılabilmesi için ders başarı puanlarının 35 veya üzerinde olması gerekmektedir. Bu başarı notu ise ara sınavın %30'u ve dönem sonu sınavının %70'i alınarak hesaplanmaktadır.

AÖF'den başarılı olabilmek için derslerin başarı puanının 35 ve üzerinde olması gerektiği belirtilmiştir. Eğer öğrenci 35 puandan düşük bir puan alırsa dersten kalmış olacaktır.

Açıköğretim sisteminde başarılı sayılabilmenin 35 üzeri bir puan almakla mümkün olduğu ifade edilmiştir. Dersten başarılı olmak için CC ve üzeri bir harf notuna sahip olmak gerekmektedir.

AÖF sınavlarında her doğru cevabın 5 puan değerinde olduğu, her dersten 20 soru sorulduğu ve en az 9 doğru cevap veren öğrencilerin başarılı sayılacağı bilgisi verilmiştir.

Sınavsız üniversite okuma imkanı hakkında genel bilgi verilmiştir. Bazı bölümlerde sınavsız olarak üniversite kaydı yaptırılabileceği belirtilmiştir.

Geri