AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

AOF 1 yilda kac sinav oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

AÖF 1 yılda kaç sınav oluyor?​

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup, her bir sınav organizasyon açısından Türkiye ve …

Açık öğretim vize kaç ünite?​

Öğrenciler ara sınavlarda ilk 7 üniteden, yarıyıl sonu, bütünleme ve üç ders sınavlarında ise 14 ünitenin tamamından sorumlu olurlar.
AÖF sınavları nasıl olacak 2022?
AÖF Yaz Okulu Sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak. AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI ONLINE MI, YÜZ YÜZE Mİ? AÖF 2. dönem vize sınavlarının yüz yüze uygulanması bekleniyor. Bahar dönemi sınavları için sınav merkezi tercihi yapmayan adaylar için güz döneminde seçtiği sınav merkezleri geçerli olacak.

AÖF 1 senede kaç dönem var?​

MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

AÖF 1 günde kaç sınav?​

Her ders için yarım saat süre verilecek olan sınavda 5 dersten sorumlu olanlar yalnızca sabah oturumuna katılacaklar. 5 dersten fazla sınava girecek olanlar ise sabah ve öğleden sonra 14.00’da olmak üzere 2 oturuma katılacaklar.
Açık öğretim vize sınavında hangi ünitelerden sorumluyuz?
Ara sınavından ise genel olarak ilk 4 üniteden sınava gireceksiniz. Finalden ise 1-8 üniteden yani kitabın tamamından tamamından sorumlusunuz. Ara sınavına hazırlanan aöf öğrencileri final sınavına da çalışmış olacaktır.
Açık öğretim Lisesinde üç dönem sınav yapılır. (3. Dönem sınavına 18 yaş ve üzeri öğrenciler girebilir) Sınavlar iş takviminde yazan tarihlerde hafta sonu Cumartesi ve Pazar iki gün ve üç oturumda yapılır. Açık Öğretim Lisesi sınavlarında verilen yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemez.
AÖF 2022 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK? 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenecek AÖF Bahar Dönemi final sınavları için geri sayım devam ediyor.
Açıköğretim 2022 sınavları ne zaman?
Anadolu Üniversitesi AÖF sınav tarihleri geçtiğimiz haftalarda yayınlanan takvimle duyuruldu. AÖF takvimine göre, sınavlar 2-3 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Geri