AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AnyDesk tehlikeli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

AnyDesk tehlikeli mi?​

Farkında olmayanlar için AnyDesk uygulaması, kullanıcıların cep telefonlarından uzak masaüstü ekranına erişmelerini sağlar. Birçokları için bu normal bir prosedürdür, çünkü birçok uygulama benzer izinler ister, ancak bu uygulama çok tehlikelidir.

AnyDesk nedir güvenilir mi?​

bir uzak masaüstü bağlantı programı. en az teamviewer kadar hızlı çalışıyor ancak yönetici olarak çalıştırılmazsa uzaktan bağlanan kişi pek çok mouse-klavye hareketini gerçekleştiremiyor. bir uzak masaüstü bağlantı programıdır. oldukça kullanışlı ve anında indirilebilen basit bir yazılımdır. …
AnyDesk ne için kullanılır?
AnyDesk gelişmiş, hafif ve rakiplerine göre son derece hızlı uzak masaüstü bağlantı programıdır. AnyDesk programı ile: • Bilgisayara uzaktan bağlanma • Telefondan bilgisayara uzaktan bağlanma işlemini yapabilirsiniz. AnyDesk programının kullanımı çok basittir. Teamviewer gibi kurulum bile gerektirmez.

Uzak masa üstü bağlantısı nasıl yapılır?​

Yerel bilgisayarınızdan Windows: Görev çubuğundaki arama kutusuna Uzak Masaüstü Bağlantısı yazın ve ardından Uzak Masaüstü Bağlantısı’nı seçin. Uzak Masaüstü Bağlantısı’nda, bağlanmak istediğiniz bilgisayarın adını (1. adımdan) yazın ve ardından Bağlan’ı seçin.

AnyDesk ne kadar güvenli?​

AnyDesk Uzak Masaüstü Yazılımı, en yüksek güvenlik standartlarına sahiptir. Askeri standartta şifrelemeden, kişiselleştirilebilir güvenlik özelliklerine kadar AnyDesk, ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan, üstün bir güvenlik sunar.
AnyDesk paralı mı?
AnyDesk özel kullanım için ücretsizdir ve sınırlı sayıda özellik ve destek sunar.
Evet eğer karşı taraftan dosya alımı yaparsanız ve virüslü bir dosya aldığınız olursa tabii ki bulaşacaktır. Anydesk virüslü bir dosyayı kontrol etmez, bu işi sisteminize bırakır.
AnyDesk nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan AnyDesk programını indirin ve kurulumu tamamlayın.
- Adım #2: Erişmek istediğiniz bilgisayarın da AnyDesk indirdiğinden ve kurulumu tamamladığından emin olun.
- Adım #3: Erişmek istediğiniz bilgisayarın numarasını yazın ve istek gönderin.
Windows 7 de Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Yapılır?
Windows 7, Windows Uzak Masaüstü Bağlantısı etkinleştirme
- Bağlanmak istediğiniz PC’de Başlat’ı tıklayın .
- Bilgisayar’ı sağ tıklayın ve Özellikler’i tıklayın.
- Ekranın sol panelinde, Uzaktan ayarlar köprüsünü tıklayın.
- Uzaktan Yardım altında, Bu Bilgisayara Uzaktan Yardım Bağlantılarına İzin Ver seçeneğini belirleyin.

AnyDesk kimin?​

AnyDesk’in üç kurucusu Philipp Weiser, Andreas Mähler ve Olaf Liebe, şirketi bir Start-up’tan bir Scale-up’a geliştirdi. 2014 yılına kadar değişmeyen önemli bir nokta, AnyDesk’teki tüm departmanlarda ürüne duyulan ortak tutkudur.

Geri