AnyCast ekran yansitma nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

AnyCast ekran yansıtma nasıl yapılır?​

AnyCast Kablosuz HDMI Görüntü Aktarıcı nasıl kullanılır?
- AnyCast görüntü aktarıcıyı televizyonunuzun HDMI girişine bağlayın.
- Bağlantı kablosunun Micro USB ucunu AnyCast’e bağlayın ve televizyonunuzu açın.
- Geniş yuvalı USB ucunu herhangi bir USB güç adaptörüne ya da televizyonunuzun USB girişine bağlayın.

EZMira ne işe yarar?​

EZMira MiraScreen ve AnyCast WiFi ekran alıcılarını destekleyen resmi bir uygulamadır. Videoların ve oyun içeriğinin büyük ekranlarla paylaşılmasını kolaylaştırır.
Ekran yansıtma cihazı nasıl yapılır?​
Ekranınızı yayınlama
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Bağlı cihazlar. Yayınla’ya dokunun.
- Listede, ekranınızı göstermek istediğiniz cihaza dokunun.

EZMira uygulaması nasıl kullanılır?​

EZMira uygulaması nasıl kullanılır?
Android Ayna 1.1 Akıllı cihazınızda EZMira uygulamasını açın. “EZMira Uygulaması” na dokunun ve “Wifi’yi bağlamak için QR kodunu tara” seçeneğini seçin. 1.2 TV ekranındaki QRCode’u tarayın ve birkaç saniye bekleyin. 1.3 Telefonunuza wifi üzerinden AnyCast bağlandıktan sonra “Bitti” simgesine dokunun.

Mira screen nasıl çalışır?​

Mira screen nasıl çalışır?
Miracast teknolojisi kablosuz çalışan bir sistemdir. Bu teknoloji çalışırken kendi kablosuz ağını oluşturmaktadır. Böylece iki cihaz arasında kolaylıkla görüntü aktarımı sağlanabilir. Bilgisayar ekranındaki bir görüntü bu teknoloji sayesinde televizyona kolaylıkla yansıtılabilir.

EZMira nasil kurulur?​

1.1 Akıllı cihazınızda EZMira uygulamasını açın. “EZMira Uygulaması” na dokunun ve “Wifi’yi bağlamak için QR kodunu tara” seçeneğini seçin. 1.2 TV ekranındaki QRCode’u tarayın ve birkaç saniye bekleyin. 1.3 Telefonunuza wifi üzerinden AnyCast bağlandıktan sonra “Bitti” simgesine dokunun.

Mira Share nasıl kullanılır?​

Yöntem #1: Windows için miracast kullanımı:
- Adım #1: Windows tuşu + K tuş kombinasyonu ile miracast sayfasını açın.
- Adım #2: Kablosuz bağlanmak istediğiniz ekranı seçin.
- Adım #3: Bağlantının gerçekleşmesini bekleyin.
- Adım #4: Yansıtma türünü seçin.
- Adım #5: Aynı sayfa üzerinden bağlantıyı kesebilirsiniz.
Mira screen nedir?​
Hdmi Wifi Tv Görüntü Aktarım Cihazı Bu Cihaz Sayesinde Akıllı Telefonlarınız Ve Tabletlerinizde Görüntüyü Televizyona Yansıtabileceksiniz. Yani Tabletinizde Veya Telefonunuzda İzlediğiniz Filmi,Oynadığınız Oyunu İzlediğiniz Bir Videoyu Tüm Telefonun Ekran Görüntüsünü Televizyonunuza Yansıtabileceksiniz.

AnyCast ekran yansıtma işlemi oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilebilir. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. AnyCast görüntü aktarıcıyı televizyonunuzun HDMI girişine bağlayın.
2. Bağlantı kablosunun Micro USB ucunu AnyCast'e bağlayın ve televizyonunuzu açın.
3. Geniş yuvalı USB ucunu herhangi bir USB güç adaptörüne ya da televizyonunuzun USB girişine bağlayın.

EZMira uygulaması ise MiraScreen ve AnyCast WiFi ekran alıcılarını destekleyen resmi bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde videoların ve oyun içeriğinin büyük ekranlarla paylaşılması kolaylaşır.

Ekran yansıtma cihazınızı kullanmak için ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Bağlı cihazlar veya Yayınla seçeneğine dokunun.
- Listede, ekranınızı göstermek istediğiniz cihaza dokunun.

Mira screen (Miracast) teknolojisi kablosuz çalışan bir sistemdir. Bu teknoloji sayesinde görüntü aktarımı kolaylıkla sağlanabilir. Bilgisayar ekranındaki bir görüntü, Miracast ile televizyona veya başka bir ekrana yansıtılabilir.

Mira Share ise Windows için Miracast'ın nasıl kullanılacağını anlatır. Windows tuşu + K tuş kombinasyonu ile Miracast sayfasını açabilir, kablosuz bağlanmak istediğiniz ekranı seçebilir, bağlantının gerçekleşmesini bekleyebilir ve yansıtma türünü seçebilirsiniz.

Hdmi Wifi Tv Görüntü Aktarım Cihazı sayesinde ise akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizdeki görüntüleri televizyona kolayca yansıtabilirsiniz. Bu cihaz ile tabletinizde veya telefonunuzda izlediğiniz filmleri, oynadığınız oyunları veya izlemek istediğiniz videoları televizyonunuzda görüntüleyebilirsiniz.

Geri