SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Antrikot Fırın Yordamı Tanımı İçin Malzemeler
1,5 kg ince dilimlenmiş antrikot
50 gram tereyağ
50 ml zeytinyağı
1 metre yağlı pişirme kağıdı
Antrikot Fırın Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın tepsimizin tabanını yağlı kağıtla kapatıyor.
Üzerine zeytin yağı döküp kapatacağız.
Fırın tepsisine ince dilimlenmiş etler dizilir.
Üzerine küçük dilimler yargıçta tereyağı dağıtılır.
Suyla ıslattığımız fırın kağıdıyla tepsi üstü kapatılır.
17. Dakikada üste koyduğumuz yağlı kağıt açılarak 3 dakika da üstü açık olarak 200 derece de pişirilir.
Böylece et yüzeyinde kızartmalar olur.
Sonra servis edilir.
Antrikot Fırın Adabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1,5 kg ince dilimlenmiş antrikot
50 gram tereyağ
50 ml zeytinyağı
1 metre yağlı pişirme kağıdı
Antrikot Fırın Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın tepsimizin tabanını yağlı kağıtla kapatıyor.
Üzerine zeytin yağı döküp kapatacağız.
Fırın tepsisine ince dilimlenmiş etler dizilir.
Üzerine küçük dilimler yargıçta tereyağı dağıtılır.
Suyla ıslattığımız fırın kağıdıyla tepsi üstü kapatılır.
17. Dakikada üste koyduğumuz yağlı kağıt açılarak 3 dakika da üstü açık olarak 200 derece de pişirilir.
Böylece et yüzeyinde kızartmalar olur.
Sonra servis edilir.
Antrikot Fırın Adabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı