AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Antrenorluk temel egitim sinavi kac dakika?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Antrenörlük temel eğitim sınavı kaç dakika?​

Toplam sınav süresi 150 dakikadır. Adaylar, 29 Kasım 2020 Pazar günü çevrimiçi(online) olarak yapılacak olan Antrenör Temel Eğitimi Sınavına, Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi’nde (https://sinavbasvuru.

Ziraat Bankası temel eğitim ödemeleri nasıl yapılır?​

ÖSYM ve MEB sınav ücretlerini Bankamız ATM’lerinden, İnternet Şubesi’nden veya 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak ödeyebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM’lerinden, İnternet Şubesi’nden gerçekleştirebilirsiniz.
Temel eğitim ücreti ne kadar?
Temel eğitim başvuru ücretleri 350.00 TL olarak belirlenmiş olup işlemler Ziraat Bankasına (şube,mobil şube ve atm)Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranları üzerinden gerçekleştirilecektir.

Temel eğitim Sınavı kaç yıl geçerli?​

Adaylar, temel eğitim sınavında başarısız oldukları modüllerden, ilk kayıt tarihinden itibaren iki yıl içerisinde yapılacak sınavlara tekrar girebilir. Bu sürede de başarısız olan adayların temel eğitim ile ilişiği kesilir.

1 Kademe antrenörlük sınavı ne zaman?​

2022/1 dönemi sınav tarihi olan 24 Nisan 2022 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir. Antrenör temel eğitim sınavına katılacak adaylara başarılar dileriz.
Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Nasıl Yapılır?
Dersler başladığında tüm adaylar e-posta ve SMS ile bilgilendirilecektir. Sınav 81 ilde yapılacaktır. Adayların akademik takvimde belirtilen tarihlerde https://sinavbasvuru. anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden Anadolu Üniversitesi sınav sistemine kayıt olmaları gerekmektedir.
Antrenör temel eğitim ve kayıt yenileme (bütünleme) sınav ücreti ödemeleri 09 Mayıs tarihinde başlayacak olup, 20 Mayıs 2022 saat 16:00′ a kadar Ziraat Bankası Şube/Atm ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanallarından gerçekleştirilmelidir.
1 kademe temel eğitim sınavı ne zaman 2022?
2022/1 Antrenör Temel Eğitim Sınavı 24 Nisan 2022 tarihinde saat 14:00 ‘da gerçekleştirilecektir. Sınava katılacak adaylara başarılar dileriz.

1 Kademe antrenörlük sınavı ne zaman 2022?​

2022 antrenörlük temel eğitim başvuruları ne zaman?​

2022 Antrenör Temel Eğitim Başvuruları 11 Ocak 2022 ile 21 Ocak 2022 tarihleri arasında başlayacaktır.
Antrenörlük temel eğitim Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?
MADDE 14 – (1) Temel eğitim sınavına ilişkin hususlar aşağıda belirtilmiştir: a) Temel eğitime ait modüllerin sınav sonuçları, yüz tam puan üzerinden ayrı ayrı değerlendirilir. Sınavlarda temel eğitim modüllerinden en az altmış ve üzeri puan alanlar, o modül için başarılı sayılır.

Geri