AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Antrenorluk belgesi kac yil gecerli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Antrenörlük belgesi kaç yıl geçerli?​

Temel eğitim sertifikasının geçerlilik süresi 4 yıl olup temel eğitim sertifika sahibi iseniz temel eğitim sertifikanızın geçerlilik süresi boyunca federasyonlarca açılan aynı ve alt kademedeki uygulama eğitimine katılabilirsiniz.

Antrenörlük sertifikası ne işe yarar?​

Antrenörlük eğitimi mezunları, müsabakalarda yer alacak her branştan sporcuların eğitilmesini sağlar.
Antrenörlük belgesi kaç kademe?
Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarının antrenör eğitimi bölümü mezunlarına 3 Kademe C. Kategorisi antrenörlük belgesi verilir. Türkiye Basketbol Birinci Liginde, en az 10 sezon basketbol oynayan sporculara 2.Kademe D Kategorisi antrenörlük belgesi verilir.

Besyo antrenörlük mezunu kaçıncı kademe?​

Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarının antrenör eğitimi bölümü mezunlarına III. Kademe (Kıdemli Antrenör) antrenör belgesi verilir.

Antrenörlük temel eğitim Sertifikası ne ise yarar?​

Temel Antrenörlük Sertifikası 5 kademeden oluşan antrenörlük belgesi alabilmeniz için gerekli olan bir sertifikadır. Temel Antrenörlük Eğitimi Sertifikası antrenörlük kademeleri gibi 5 aşamalıdır. 1. Kademe antrenörlük için 1. kademe temel antrenörlük eğitimi sertifikası gerekmektedir.
Antrenörlük eğitimi Nedir maaşları?
Antrenör maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 12.320 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Antrenör ortalamasına göre Antrenör maaşı yaklaşık 5.560 TL seviyelerindedir. Bu maaş bilgileri bağlayıcı değildir. Bazı firmalarda daha düşük veya daha da yüksek maaşlar teklif edilebilir.

1 kademe antrenörlük belgesi kimler alabilir?​

MADDE 7 – (1) Antrenör eğitim programına katılacak adaylarda aşağıdaki şartlar aranır: a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak. c) Spor dallarının özelliğine göre ilgili federasyon tarafından hazırlanan antrenör eğitim talimatında belirlenen sağlık şartlarını taşımak.

Antrenörlük belgesi için ne gerekli?​

1: İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.
3 kademe antrenörlük ne demek?

1 kademe antrenörlük belgesi nasıl alınır?​

Spor Lisesi Mezunları Spor lisesi mezunuysanız öğrenim gördüğünüz bir branştan denklik başvurusu yaparak hiç bir eğitime ve sınava girmeden 1. Kademe Yardımcı antrenörlük belgesi alabilirsiniz.

Besyo antrenörlük Belgesi nasıl alınır?​

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 24.12.2019 tarihinde yürürlüğe giren Antrenör Eğitim Yönetmeliğine göre üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor bölümlerinden mezun olan öğrencilerin antrenör denklik işlemleri E-devlet kanalıyla Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Geri