AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Antrenor maaslari ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Antrenör maaşları ne kadar?​

Antrenör maaşı ortalama aylık 4.500 – TL’dir. En düşük Antrenör maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 6.500- TL’dir.
Yüzme antrenörü ne kadar maaş alır?
Yüzme Eğitmeni maaşı ortalama aylık 4.800 – TL’dir. En düşük Yüzme Eğitmeni maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 7.500 – TL’dir.
Antrenörlük Belgesi nasıl alınır?
1: İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.

Antrenörlük bölümü ne iş yapar?​

Antrenör (Spor Eğitimcisi) okullarda, kulüplerde, üniversitelerde, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kuruluşlarda ve diğer kuruluşlarda sporcuların bireysel veya toplu olarak, ihtisasları dahilindeki her türlü spor faaliyetlerinde, sportmenlik anlayışı içinde, uluslararası kural ve tekniklere uygun olarak eğitilmesini …
Milli Takım Teknik Direktörü ne kadar para alıyor?
Her başarısızlıktan sonra gündeme gelen milli takım teknik direktörü maaşı ülkenin bir gerçeği. Peki yeni teknik direktör Stefan Kuntz, TFF’den yıllık ne kadar maaş alacak? 58 yaşındaki teknik adam, yıllık 1.5 milyon Avro maaş alacak. Bugünkü güncel döviz kuruyla yaklaşık 15 milyon 200 bin liraya tekabül ediyor.
Yüzme Antrenörlük belgesi nereden alınır?
Hangi okul mezunları Yüzme Antrenörü olabilir? Ülkemizde bu konuda eğitim verme yetkisine sahip en yetkili kurum Yüzme Federasyonudur. http://tyf.gov.tr/ Ayrıca üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümleri ve Spor Bilimleri Fakülteleri bu eğitim seçmeli /uzmanlık dersi olara verilmektedir.

Antrenörlük belgesi nasıl alınır 2021?​

Antrenörlük mesleğine adım atmak isteyenlerin ve mevcut antrenör belgesinin kademesini yükseltmek isteyenlerden muafiyet hakkı bulunmayanların Temel Eğitim başvuruları 08-14 Şubat 2021 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
Antrenörlük Belgesi e devletten nasıl alınır?
Kurs başvurusu yapmak için öncelikle e-devlet şifrenizin olması gerekmektedir.
- Başvuruyu yapmadan önce,
- 1-Vesikalık fotoğraf.
- 2-Sağlık raporu.
- 3-Gençlik Spor Müdürlüğünden aldığınız ceza kaydı
- 4-Adli sicil kaydı (E-devletten alınabilir)
- 5-Nüfus cüzdanı fotokopisi.
- 6-Diploma/Mezuniyet Belgesi ya da öğrenci belgesi.
Antrenör olmak için hangi bölüm okunmalı?
Antrenörlük Eğitimi Bölümü, üniversitelerde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde eğitimi verilmekte olan 4 yıllık lisans bölümüdür. Bu bölümü başarı ile tamamlayanlara “antrenör” unvanı verilir. Antrenör olmaya hak kazanan mezunlar öğrencilikleri esnasında seçmiş oldukları branşlara göre yönelebilirler.

Spor yöneticileri ne kadar maaş alır?​

Spor yönetimi mezunları Kamuda çalışmaları durumunda 3.000 TL ile 4.000 bile arasında maaş alırlar. Özel sektörde çalışmaları durumunda ise bu durum çalışılan yere göre 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişebilmektedir.

Geri