- Konu Yazar
Antre ingilizce ne demek?
hall i. ante-room i.Koridor koltuğu ne demek?
Koridor koltuğu ne demek?Yüksek mevki, makam.
Koridor Türkçesi nedir?
Koridor Türkçesi nedir?Koridor kelimesi Türkçe’de “dar uzun alan, geçit” anlamına gelir. Fransızca corridor “dar uzun alan, geçit” sözcüğünden alıntıdır.
Hol ingilizce ne demek?
“Lobby” kelimesi İngilizcede; “hol, koridor ve kulis” anlamına gelir. “Lobby” in English means “hallway, vestibule”.Ekstra türkçesi ne demek?
Ekstra türkçesi ne demek?Ekstra kelimesi Türkçe’de “Fazladan, alışılan ve gerekenden başka, ek olarak.” anlamına gelir.
Asist kelimesinin anlamı nedir?
Asist kelimesinin anlamı nedir?Asist kelimesi Türkçe’de “1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım” anlamına gelir. İngilizce assist “1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım” sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce to assist “el vermek, yanında durmak” fiilinden türetilmiştir.
yıllar içinde edindiğim tecrübeler sonucu 4 saat altı uçuşlarda cam kenarı, 4 saat üstünde ise koridor kenarı.
Kolidor ne demek?
Kolidor ne demek?Koridor, iki devlet arasında uzanan dar toprak parçası. Genellikle bir devletin komşu bir devlet veya bölgeye, açık denizlere doğru uzanan parçası şeklindedir. Siyasi, stratejik amaçlarla oluşturulmuştur.
Salon ingilizce nasıl yazılır?
Salon ingilizce nasıl yazılır?“salon” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 26 sonuç
| Kategori | İngilizce
1 | Yaygın Kullanım | hall i.
2 | Yaygın Kullanım | saloon i.
General |
3 | Genel | drawing room i.
Ekstra mi Ekstra mi?
EKSTRA NASIL YAZILIR? Türk Dil Kurumu’na göre bu kelimenin doğru yazımı ”ekstra ” olarak yazılır.Asist yaptı ne demek?
Asist yaptı ne demek?Asist, futbolda takım arkadaşına gol pası veren oyuncudur. Maçlardaki asistlerin sayılması resmi oyun kuralları içerisinde yer almasa da, futbol istatistikleri açısından kullanılmaktadır. Genellikle asistler, gol yolunda pas verme veya orta yapma şeklinde yapılır.
Asist şurup nedir ve ne için kullanılır?
Asist şurup nedir ve ne için kullanılır?ASİST soğuk algınlığı ve solunum yollarının iltihaplanması (bronşit) durumunda balgam oluşmasını azaltır. Oluşan balgamları sulandırarak, öksürükle atılmasını kolaylaştırır.