AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Antalya Merkez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Hakkında Bilgi

SoruCevap

Yeni Üye
Antalya Merkez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Antalya Merkez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Antalya Merkez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri

Antalya Merkez Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.

Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı, Makina Nakışı, Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği, İş Makineleri Kullanım Kursu, El Sanatları, Cilt Bakımı - Makyaj - Epilasyon, Yüz ve Vücut, Masajı, Yağlı Boya ve Tek. Resim, Giyim, Mefruşat, Eczacılık, Avcılık Eğitimi, Aşçılık Kursu, Tıp Sekreterliği Kursu, Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme, Emlak Danışmanlığı Kursu, 3-6 Yaş Çocuk Bakıcılığı Kursu, Açık Öğretim Kursları

Sosyal - Kültürel Kurslar; Okuma - Yazma Kursları, Anne - Çocuk Eğitimi Kursları, İngilizce Kursları, Almanca Kursu, Diksiyon, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Halk Oyunları, Yöre Oyunları Öğreticisi Yetiştirme, Baba Eğitimi (BADEP), Satranç, Step-Aerobik Kursu oturan halktan gelen talepler doğrultusunda düzenlenmektedir. Düzenlenebilek kurslar hakkında bilgi için Antalya Merkez Halk Eğitim Merkezi'nin aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ANTALYA MERKEZ ÇAMLIBEL HALK EĞİTİMİ MERKEZİ
Adresi: Çamlıbel Mahallesi Merkez/ANTALYA

webrehberi.biz

Geri