AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Antakya Meslek Yuksekokulu kampus icinde mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Antakya Meslek Yüksekokulu kampüs içinde mi?​

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin merkez kampüsü Tayfur Sökmen Kampüsü’dür. Bu kampüsler dışında Antakya Eski Hastane Kampüsü, Altınözü Kampüsü, Antakya Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi, , Antakya Yerleşkesi, Hassa Yerleşkesi, Reyhanlı Yerleşkesi, Kırıkhan Yerleşkesi, Yayladağı Yerleşkesi de bulunmaktadır.

MKÜ şartlı geçme notu kaç?​

(3) Bir dersten AA, BA, BB, CB, CC, G, B notlarından birini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. DD ve DC notu alan öğrencinin bu derslerden başarılı sayılabilmesi için, dersin son alındığı YNO’sunun en az 2,25 olması gerekir. Aksi takdirde, öğrenciler bu dersleri verildikleri ilk yarıyılda/yılda tekrar eder.

Mustafa Kemal Üniversitesi Özel mi?​

Mustafa Kemal Üniversitesi Özel mi?
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, 1992 yılında Hatay’da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. 2010-2011 eğitim-öğretim yılı itibarıyla üniversitede 934 akademik, 620 idari personel olmak üzere toplam 1554 personel ve 25.100 öğrenci bulunmaktadır.

Hatay Üni nerede?​

Hatay Üni nerede?
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hakkında Şehir merkezine 18 km, Hatay Havalimanı’na 10 km mesafede bulunan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne, özel araçlar ve çeşitli toplu taşıma servis araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Hatay’da üniversite var mı?​

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)Hatay / Üniversitesi

Mustafa Kemal Üniversitesi hangi bölümler var?​

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
- Diş Hekimliği Fakültesi.
- Eğitim Fakültesi.
- Fen-Edebiyat Fakültesi.
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
- İlahiyat Fakültesi.
- İletişim Fakültesi.
- Mimarlık Fakültesi.
- Sağlık Bilimleri Fakültesi.

Mustafa Kemal Üniversitesinde kaç öğrenci var?​

Mustafa Kemal Üniversitesinde kaç öğrenci var?
Kayıtlı Öğrenci Sayısı
| Kayıtlı Öğrenci Sayısı | % Oran
Toplam | 459 | %100,0
Kız | 194 | %42,3
Erkek | 265 | %57,7

Hatay hangi bölgede yer alır?​

Hatay hangi bölgede yer alır?
Hatay, Türkiye’nin Akdeniz Bölgesi’nde, Akdeniz’in doğu ucunda kıyıları olan bir ilidir. Hatay ilinin merkezi Antakya’dır. Hatay ili, 2021 yılında 1.670.712 kişiden oluşan bir nüfusa sahipti.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi hangi ilcede?​

Mustafa Kemal Üniversitesi 36.218094 enlem ve 36.160805 boylamda yer almaktadır. Antakya ilçesine bağlıdır. Mustafa Kemal Üniversitesi haritası Hatay ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Mustafa Kemal Üniversitesi posta kodu 31030.

Hatay kaç üniversite var?​

Hatay şehri, Türkiye’nin Akdeniz Bölgesinde yer almaktadır. Nüfusu yaklaşık olarak 1.609.856’dır. Hatay’da 2 adet üniversite bulunmaktadır.

Iskenderun Teknik Üniversitesinde hangi bölümler var?​

Iskenderun Teknik Üniversitesinde hangi bölümler var?
İskenderun Teknik Üniversitesi (Hatay)
- Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi.
- Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi.
- Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi.
- İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi.
- Mimarlık Fakültesi.
- Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi.
- Turizm Fakültesi.
- Denizcilik Meslek Yüksekokulu.

Mustafa Kemal Atatürk hangi takımı tutardı?​

Mustafa Kemal Atatürk hangi takımı tutardı?
Mustafa Kemal Atatürk
Halaskâr · Gazi · Mareşal · Başöğretmen · Ebedi Şef Mustafa Kemal Atatürk P.1317(1901)-8
Bağlılığı | Osmanlı İmparatorluğu Ankara Hükûmeti Türkiye Cumhuriyeti
Branşı | Piyade
Hizmet yılları | 1902-1927
Rütbesi | Müşîr (1934’ten sonra mareşal.)

Gaziantep Üniversitesi hangi bölümler var?​

Gaziantep Üniversitesi
- Diş Hekimliği Fakültesi.
- Fen-Edebiyat Fakültesi.
- Gaziantep Eğitim Fakültesi.
- Güzel Sanatlar Fakültesi.
- Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi.
- Hukuk Fakültesi.
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
- İlahiyat Fakültesi.

Antakya Meslek Yüksekokulu, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ne bağlı bir kampüstür. Üniversitenin Tayfur Sökmen Kampüsü dışında birçok farklı kampüsü bulunmaktadır. Antakya Meslek Yüksekokulu da bu kampüslerden biridir.

Mustafa Kemal Üniversitesi, 1992 yılında kurulan bir devlet üniversitesidir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, bir devlet üniversitesidir ve özel bir üniversite değildir. 2010-2011 eğitim-öğretim yılı itibarıyla öğrenci ve personel sayıları oldukça yüksektir.

Antakya, Hatay ilinin merkezi konumunda bulunmaktadır. Hatay ise Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'nde, Akdeniz'in doğu ucunda kıyıları olan bir ildir. Nüfusu oldukça kalabalık olan Hatay, önemli bir Akdeniz liman şehridir.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Antakya ilçesine bağlıdır. Koordinatları ise 36.218094 enlem ve 36.160805 boylamdadır. Üniversite ulaşım açısından şehir merkezine ve Hatay Havalimanı'na yakın konumda bulunmaktadır.

Hatay'da toplamda 2 adet üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerden biri Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, diğeri ise Iskenderun Teknik Üniversitesi'dir. Her iki üniversite de bölgede önemli eğitim kurumları olarak hizmet vermektedir.

Iskenderun Teknik Üniversitesi de Hatay'da bulunan önemli bir üniversitedir. Farklı fakülteler ve meslek yüksekokullarına sahip olan İskenderun Teknik Üniversitesi, denizcilik, havacılık, mühendislik gibi alanlarda eğitim vermektedir.

Mustafa Kemal Atatürk için özel olarak belirtilen hangi takımı tuttuğuna dair bir bilgiye rastlanmamıştır. Atatürk'ün spora ve sporculara verdiği değer bilinmektedir ancak kişisel sporseverlik tercihi hakkında net bilgi bulunmamaktadır.

Gaziantep Üniversitesi ise Gaziantep şehrinde bulunan bir eğitim kurumudur. Farklı fakülteler ve bölümlere sahip olan Gaziantep Üniversitesi, geniş bir eğitim yelpazesine sahiptir. Bu bölümler arasında hukuk, güzel sanatlar, iktisadi ve idari bilimler gibi çeşitli alanlar yer almaktadır.

Geri