AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Anneye Doğum Günü Kartına Ne Yazılır?

theking

Yeni Üye
Sevgili annem, bugün doğum günün, sana en içten dileklerimi sunuyorum. Anneye doğum günü kartına ne yazılır? diye düşünürken, kalbimden gelenleri aktarmak istedim. Senin gibi bir annem olduğu için şanslıyım. Senin sevgin, sabrın ve desteğin benim için her şeyin üzerinde. İyi ki varsın! İyi ki benim annemsin! Bugün senin günün, seni mutlu etmek için buradayım. Umarım bu özel gününde tüm dileklerin gerçekleşir ve sen de hak ettiğin mutluluğu bulursun. Doğum günün kutlu olsun, anneciğim! Seni çok seviyorum.
İçindekiler

Anneye doğum günü kartına ne yazılır?​

Annenizin doğum gününde ona özel bir kart hazırlamak istiyorsanız, içine yazacağınız sözlerin anlamlı ve duygusal olması önemlidir. İşte size annenize doğum günü kartında yazabileceğiniz bazı örnekler:
1. Sevgili annem, doğum günün kutlu olsun! Sana olan sevgim ve minnettarlığım hiç bitmeyecek. İyi ki varsın!
2. Dünyanın en harika annesine… Bu özel günde sana sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki benim annemsin!
3. Canım annem, doğum günün kutlu olsun! Senin varlığın hayatıma anlam katıyor. Nice mutlu yıllara!
4. Anneciğim, sen benim için dünyadaki en değerli varlıksın. İyi ki doğdun! Seni çok seviyorum.
5. Annenin doğum gününde… Sana minnettarlığımı ifade etmek için bu kartı hazırladım. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin!
6. Sevgili anneciğim, seninle geçirdiğim her an benim için özeldir. Doğum günün kutlu olsun, sevgilerimle!
7. Annem için doğum günü sürprizi… Bu özel gününde sana sürprizlerle dolu bir gün diliyorum. Nice mutlu yıllara!
8. Anneye en güzel doğum günü hediyesi… Sevgi dolu bir kart ile beraber bu özel günün tadını çıkarmanı diliyorum. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin!
9. Canım annem, doğum günün kutlu olsun! Sana olan sevgimi kelimelerle ifade etmek imkansız. Seni seviyorum!
10. Dünyanın en iyi annesine… Bu özel gününde sana sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin!
11. Sevgili anneciğim, senin varlığın hayatımın en büyük hediyesi. Doğum günün kutlu olsun, sevgilerimle!
12. Anneme doğum günü mesajı… Bu özel gününde seni sevgiyle kucaklıyorum. Nice mutlu yıllara!
13. Annem için doğum günü dilekleri… Bu kartta sana en içten dileklerimi iletiyorum. İyi ki doğdun, iyi ki benim annemsin!
14. Anneye en anlamlı doğum günü sözleri… Bu özel gününde sana sevgi dolu bir kart hazırladım. Nice mutlu yıllara!
15. Canım anneciğim, seninle geçirdiğim her an benim için değerlidir. Doğum günün kutlu olsun, sevgilerimle!
16. Annem için doğum günü sürprizi… Bu özel gününde sana sürprizlerle dolu bir gün diliyorum. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin!
17. Anneye en güzel doğum günü hediyesi… Sevgi dolu bir kart ile beraber bu özel günün tadını çıkarmanı diliyorum. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin!
18. Canım annem, doğum günün kutlu olsun! Sana olan sevgimi kelimelerle ifade etmek imkansız. Seni seviyorum!
19. Dünyanın en iyi annesine… Bu özel gününde sana sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin!

Anneye Doğum Günü Kartına Ne Yazılır?​

Anneye özel doğum günü kartı yazısı hediye seçenekleriyle birlikte.
Sevgili annem için en güzel doğum günü dileklerimle.
Anneciğim her yaşın sana mutluluk getirsin, doğum günün kutlu olsun.
Seni çok seviyorum anne, doğum günün kutlu olsun!
Annen için en güzel dileklerimle, doğum günün kutlu olsun.

Anneye özel doğum günü kartıyla sevgi dolu mesajını iletebilirsin.
Annem için en güzel doğum günü hediyesi sana ait olacak.
Seninle geçirdiğim her an benim için değerli, doğum günün kutlu olsun anneciğim.
Hayatımda sana olan minnettarlığımı bir kez daha dile getirmek istiyorum, doğum günün kutlu olsun annem.
Sana olan sevgimi kelimelerle ifade etmek imkansız, doğum günün kutlu olsun sevgili anne!

Geri