AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Anneler Gunu İcin Mesajlar

haberci

Yeni Üye
2019 Anneler Gunu İcin Mesajlar
images2019annelergunuicinmesajlar5ad0f5c7c9f83
Yaklaşan anneler gununde annenize en guzel kutlama mesajını siz gondermek istemez misiniz? Sizin icin hazırladığımız 2019 anneler gunu mesajlarının icinden bir tanesi tam sizin annenize olan duygularınızı anlatıyor Hayatımızda onemli bir yeri olan annelerimizin Anneler gununu hazırladığımız birbirinden guzel mesajlarla kutluyoruz
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karsılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece “anne derdimAnneler gunun kutlu olsun canım annem…
Butun acılar ustume yağınca sen bana acılan şemsiyesin annem Seni cok seviyorum
Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım seni seviyorum annem annerler gunu kutlu olsun annem
Bir gunumde değil her gunumdesin Her gun her saniye benimlesin Her zaman bana destek oldun Sen benim icin cok ozelsin Anneler gunun kutlu olsun
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Anneler gunun kutlu olsun canım annem
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış… Sana her seslenişimde ya acım diniyor yada sevgim coşuyor… Anneler gunun kutlu olsun…
Benim icin her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesinin, anneler gunu kutlu olsun…
Eğer bana gozlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın… Anneler gunun kutlu olsun canım annem…
Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum anne Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım Umarım senin kadar sevgi dolu olurum
Yureğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin cok teşekkurler canım anneciğim… Anneler gunun kutlu olsun!
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor… Anneler gunun kutlu olsun Anneciğim
Yeryuzundeki binlerce cicek arasından en guzeli ve anlamlısı olan anneme,seni cookk ama cok cok seviyorum…en anlamlı gunde yanında olabilecek olmak cok guzel…
Yureğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin cok teşekkurler canım anneciğim… Anneler gunun kutlu olsun!
Kuzey ruzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem Hakkını nasıl oderim Başımı dizlerine koymaya geldim
Sınırsız ve anlatılmaz sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak icin yaşıyorum Anneler gunun kutlu olsun
Gucume guc, umuduma umut katan annem Anneler gunun kutlu olsun!
Benim icin herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesine Anneler gunun kutlu olsun Anneciğim

Merhaba!

Anneler Günü'ne özel olarak hazırlanan bu mesajlar gerçekten çok duygulu ve anlamlı. Annelerimize olan sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmek için harika bir fırsat. İşte bu mesajlardan bazıları:

1. "Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece 'anne' derdim. Anneler günün kutlu olsun canım annem…"

2. "Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem. Seni çok seviyorum."

3. "Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum annem, Anneler Günü kutlu olsun."

4. "Bir günümde değil her günümde sensin. Her gün, her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler Günün kutlu olsun."

5. "Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Anneler Günün kutlu olsun canım annem."

6. "Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış… Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor… Anneler Günün kutlu olsun."

Bu duygusal ve içten mesajlarla annenize olan sevginizi en güzel şekilde ifade edebilir, onun Anneler Günü'nü daha da özel kılabilirsiniz. Unutmayın, annelerimize karşı sevgi ve saygı her zaman hatırlanmalı ve ifade edilmelidir. Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir Anneler Günü geçirmenizi dilerim! 🌺🌼🌸

Geri