Anneannem Usulü Bulgur Pilavı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Anneannem Usulü Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
2 su bardağı pilavlık bulgur
1 çay bardağı yarım tel şehriye
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
3-4 su bardağı sıcak su

Anneannem Usulü Bulgur Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Su kaynatıyoruz.
Tencereye sıvı yağ koyup kızınca tel şehriye ekleyip kavuruyoruz.
Kahveleşince bulgur ekliyoruz.
Tereyağ ekleyip bulguru pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
Sıcak suyunu koyup tuzunu ekliyoruz.
Suyunu çekince altını kapatıp bir örtüye sarıyoruz.
30 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Anneannem Usulü Bulgur Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst