AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Anlik mesajlasma nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Anlık mesajlaşma nasıl yapılır?​

Bir sohbet sitesinde sizin yazdığınız önce sunucuya ulaşır ve ardından bir ekrana yansıtılarak karşıdaki kullanıcıya iletilir. Oysa anlık mesajlaşma yazılımlarında sunucunun etkisi olabildiğince düşüktür. İletişimin büyük bir kısmı kullandığınız yazılımlar aracılığıyla ve internet yardımıyla gerçekleşir.
Anlık mesajlaşma uygulamaları nelerdir?
Allo.
IM mesaj nedir?
Anlık mesaj (IM), sohbete benzer, gerçek zamanlı, metin tabanlı bir iletişimdir. IM, kişisel bilgisayarları, iPhone’ları veya diğer cihazları kullanan iki veya daha fazla kişi arasında veya arasında paylaşılan bir yazılım istemcisi kullanır.

Mesajlaşma uygulaması nedir?​

Mesajlar’ı kullanarak kısa mesaj, fotoğraf, sesli mesaj ve video gönderip alabilirsiniz. Mesajlar uygulamanız yoksa Google Play’den indirebilirsiniz.
WhatsApp anlık mesaj nasıl atılır?
WhatsApp süreli mesajlar özelliği nasıl kullanılır?
- #Adım 1: Süreli mesajları etkinleştirmek istediğiniz sohbete dokunun.
- #Adım 2: Kişi ya da grup adına dokunun.
- #Adım 3: “Süreli mesajlar” seçeneğine dokunun.
- #Adım 4: “Açık” seçeneğine dokunun.
Süreli mesaj nasıl açılır?
Süreli mesajları etkinleştirme
- WhatsApp sohbetini açın.
- Kişinin adına dokunun.
- Süreli mesajlar’a dokunun.
- 24 saat, 7 gün veya 90 gün seçeneklerinden birini işaretleyin.
İmessage, iphone telefonlara özel olarak sunulmuş bir dosya gönderme uygulamasıdır. Uygulamayı kullanmak için wifi veya mobil bağlantı olması gereklidir. İmessage Nedir? İphone telefonlarında bulunan imessage özelliği, diğer iphone telefonlara dosya ve mesaj gönderme konusunda kullanılıyor.
WhatsApp tek Gösterimlik fotoğraf nasıl atılır?
Sohbet kutusundan kamera simgesine dokunun bir fotoğraf ya da video seçin. Ardından, önizleme penceresinde sağ alt köşede 1 simgesine tıklamak gerekiyor. Daha sonrasında ise medyagönderildiğinde alıcı fotoğraf ya da videoyu yalnızca tek sefer görebiliyor.
Sureli mesajlar acik ne demek?
Süreli mesajlar özelliğini etkinleştirerek WhatsApp üzerinden süreli mesaj gönderebilirsiniz. Mesajları 24 saat, 7 gün veya 90 gün sonra kaybolacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu özellik etkinleştirildiğinde, sohbette gönderilen yeni mesajlar belirlediğiniz sürenin sonunda kaybolur.

WhatsApp süreli mesaj nasıl açılır?​

Süreli mesajları tüm yeni bireysel sohbetlerde varsayılan olarak etkinleştirebilirsiniz. iPhone ve Android: WhatsApp Ayarlar’a gidin > Hesap > Gizlilik > Varsayılan mesaj süresi’ne dokunun ve bir süre seçin.

Geri