AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ankastre Firin neden disari hava ufluyor?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Ankastre Fırın neden dışarı hava üflüyor?​

Fırınınızın kapısı tam kapanmadıysa açık olan kısımdan buhar çıkabilir. Pişirme sırasında oluşan buharın dışarı atılması için, ürün içerisinde yer alan soğutma fanı buharı dışarı çıkarır. Bu bir arıza değildir.

Fırının altı Pişirmiyorsa ne yapmalı?​

Fırına koyduğunuz yemekler de bir tuhaflık varsa, yani bir tepsi çok güzel pişerken diğeri pişmiyorsa mutlaka her 2 rezistanstan biri patlamış çalışmıyor demektir. İşte fırın altı ısıtmıyor sorunu tamamen rezistans bozulmasından kaynaklanmaktadır.
Buharlı fırın ne demek?
Buharlı fırınlarımız standart pişirme işlemine buhar ekler. Buhar, tat ve dokuyu farklı bir boyuta taşımak için geleneksel ısıyla birlikte çalışır. Böylelikle en sevdiğiniz yemekleri pişirirken çekinmeden buharlı fonksiyonları kullanabilirsiniz.
Firinim Isinmiyor neden?
Eğer fırınımız hiç bir konumda hiç bir şekilde ısınmıyor, ısıtmıyorsa Büyük İhtimalle Termostatı Yada Termostat Ve Rezistanslara Elektirik Komutu Gönderen Parça Bozulmuştur.

Ankastre fırın neden yakar?​

Tepsinizin sadece ön tarafında bulunan yiyeceklerde çok pişirme veya yanma oluyorsa ve fırınınız, kapısından hava alıyorsa, hava aldığı bölgeler daha çabuk kızaracak ve yanacaktır. Fırın kapısının pişirme sırasında tamamen kapalı olduğundan emin olunuz.

Buharlı pişirme ne demek?​

Buharda pişirmek, suyun kaynama noktasını geçip buharlaşmaya başlaması esası ile yapılır. Pişen malzemenin kesinlikle sıcak suya temas etmemesi, gerek bir aparat/yükselti ile suyun üzerinde sadece buharla temas etmesiyle pişirilir.
Buhar Destekli Ankastre fırın ne demek?
Buhar destekli pişirme teknolojisi sayesinde fırın kapağını açmadan suyu kolayca hazneye koyun, programı seçin, sıcaklığı ayarlayın ve 3 adımda mükemmel lezzete ulaşın. Güzelce kabaran hamur işlerinizin dışları çıtır çıtır pişerken içleri yumuşacık kalır. Et ve tavuk yemekleri suyunu kaybetmeden çok daha yumuşak pişer.
Franke fırın kilidi nasıl açılır?
Not: Kilidi açmak için, + tuşuna tekrar 3 saniye basılı tutmak gerekir. 1) + tuşuna 3 saniye boyunca basılı tutunuz. 2)Ekranda anahtar sembolü çıkacaktır.

Fırınım yakıyor ne yapmalıyım?​

 
Geri
Üst