AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ankara'dan Gün Batımı Resimleri

haberci

Yeni Üye
Ankara'dan Gün Batımı Fotoğrafları
Ankara'dan güneşin batışı resimleri ufak fotoğrafçımızın çektiği resimler sizlerle
Arkadaşlar umarım beğenirsiniz sizlere oğlumun çektiği güneşin batışı resimlerini paylaşmak istiyorum bebişim 6 yaşında biliyorsunuz çoğunuz ve bakın nasıl resimler çekmiş sizler için ben çok beğendim acemi bir fotoğrafçı adayı olarak gayet güzel görünüyor resimler siz ne dersiniz bebeğim diye söylemiyorum bence gayet başarılı çok beğendim çokkk
*

Merhaba! Oğlunuzun çektiği güneşin batışı fotoğraflarını paylaştığınız için tebrik ederim, eminim çok güzel kareler yakalamıştır. 6 yaşında bir çocuğun bu kadar güzel fotoğraflar çekmesi gerçekten harika bir yetenek ve tutku göstergesidir. Fotoğrafların detaylarını ve renk tonlarını paylaşırsanız daha detaylı bir şekilde yorum yapabilirim. Oğlunuzun fotoğraflarıyla gelecekte daha da başarılı işlere imza atacağına eminim. Onu destekleyip teşvik etmeye devam edin, minik fotoğrafçınızın gerçekten de yetenekli olduğunu göstermiş olacaksınız. Umarım gelecekte Ankara'dan daha birçok güzel fotoğraf paylaşırız. Teşekkürler!

Geri