AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ankarada Hangi Hastanelerde Cildiye Bölümü Var?

SoruCevap

Yeni Üye
Ankarada hangi hastanelerde cildiye bölümü var? Ankara’da cildiye birimi bulunan hastaneler arasında Acıbadem Ankara Hastanesi, Memorial Ankara Hastanesi ve Özel Başkent Hastanesi yer almaktadır. Bu hastanelerde cilt hastalıklarıyla ilgili teşhisler, tedaviler ve cerrahi müdahaleler yapılmaktadır. Cilt sorunlarına yönelik dermatoloji uzmanları, modern teknolojileri kullanarak hastalara hizmet vermektedir. Ankarada cildiye birimi olan hastaneler, dermatoloji alanında uzmanlaşmış doktorlarıyla hasta memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için bu hastanelerin cildiye bölümüne başvurabilirsiniz.
İçindekiler

Ankarada Hangi Hastanelerde Cildiye Bölümü Var?​

Ankara’da cildiye bölümü bulunan hastaneler hakkında bilgi almak isteyenler için aşağıda listelenen hastaneler tercih edilebilir:

1. Ankara Şehir Hastanesi​

Ankara Şehir Hastanesi, modern tesisleri ve uzman kadrosuyla cildiye bölümü hizmeti sunmaktadır. Randevu almak için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümüyle hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Cilt sorunlarıyla ilgili muayene ve tedaviler için başvurabilirsiniz.

3. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzman doktorlar tarafından hizmet sunan bir hastanedir. Cilt problemleriyle ilgili sorunlarınız için randevu alabilirsiniz.

4. Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzmanlaşmış doktorlar tarafından hizmet vermektedir. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için başvurabilirsiniz.

5. Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi​

Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, cildiye bölümünde uzmanlaşmış akademik kadrosuyla hizmet sunmaktadır. Cilt problemleriyle ilgili muayene ve tedaviler için başvurabilirsiniz.

6. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümüyle hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Cilt sorunlarıyla ilgili muayene ve tedaviler için randevu alabilirsiniz.

7. Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzmanlaşmış doktorlar tarafından hizmet vermektedir. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için başvurabilirsiniz.

8. Ankara Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzman doktorlar tarafından hizmet sunan bir hastanedir. Cilt problemleriyle ilgili sorunlarınız için randevu alabilirsiniz.

9. Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzmanlaşmış doktorlar tarafından hizmet vermektedir. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için başvurabilirsiniz.

10. Ankara Şehit Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Şehit Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzman doktorlar tarafından hizmet sunan bir sağlık kuruluşudur. Cilt problemleriyle ilgili sorunlarınız için randevu alabilirsiniz.

11. Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzman doktorlar tarafından hizmet vermektedir. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için başvurabilirsiniz.

12. Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzmanlaşmış doktorlar tarafından hizmet sunan bir hastanedir. Cilt problemleriyle ilgili sorunlarınız için randevu alabilirsiniz.

13. Ankara İbn-i Sina Hastanesi​

Ankara İbn-i Sina Hastanesi, cildiye bölümünde uzman doktorlar tarafından hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için başvurabilirsiniz.

14. Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzmanlaşmış doktorlar tarafından hizmet sunmaktadır. Cilt problemleriyle ilgili sorunlarınız için randevu alabilirsiniz.

15. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzman doktorlar tarafından hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için başvurabilirsiniz.

16. Ankara Şehir Hastanesi​

Ankara Şehir Hastanesi, modern tesisleri ve uzman kadrosuyla cildiye bölümü hizmeti sunmaktadır. Cilt sorunlarıyla ilgili muayene ve tedaviler için randevu alabilirsiniz.

17. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümünde uzman doktorlar tarafından hizmet vermektedir. Cilt hastalıklarıyla ilgili sorunlarınız için başvurabilirsiniz.

18. Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi​

Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, cildiye bölümünde uzmanlaşmış akademik kadrosuyla hizmet sunmaktadır. Cilt problemleriyle ilgili muayene ve tedaviler için randevu alabilirsiniz.

19. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cildiye bölümüyle hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Cilt sorunlarıyla ilgili muayene ve tedaviler için başvurabilirsiniz.

Ankarada Hangi Hastanelerde Cildiye Bölümü Var?​

Ankara şehrinde cildiye bölümü olan hastaneler:
1. Numune Hastanesi – Cildiye Bölümü
2. Etlik İhtisas Hastanesi – Cildiye Bölümü
3. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi – Cildiye Bölümü
4. Yüksek İhtisas Hastanesi – Cildiye Bölümü
5. Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi – Cildiye Bölümü

Numune Hastanesi – Cildiye Bölümü
Etlik İhtisas Hastanesi – Cildiye Bölümü
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi – Cildiye Bölümü
Yüksek İhtisas Hastanesi – Cildiye Bölümü
Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi – Cildiye Bölümü