Ankara Valiliği’nden vatandaşlara sahte alkol uyarısı

haberci

Yeni Üye
621

Valilik, kolluk kuvvetleri ve gıda denetim birimlerinin yoğun tahkikat ve operasyonlarını sürdürdüğünü belirtirken, sorumlular hakkında adli ve idari işlemlerin titizlikle yürütüldüğünü duyurdu.
"YETKİSİZ SATIŞ YERLERİNDEN ALKOL ALMAYIN"

"YETKİSİZ SATIŞ YERLERİNDEN ALKOL ALMAYIN"​

Ankara Valiliği, sahte alkol üretimi ve satışıyla mücadelenin yalnızca güvenlik güçleri ve denetim ekipleriyle sınırlı olmadığını vurgulayarak vatandaşlara da çağrıda bulundu.
Yetkili birimlerden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın yetkili olmayan satış yerlerinden alkol temin etmemeleri, sahte alkol üreten ve satanları kolluk kuvvetlerimize ve gıda denetiminden sorumlu kurumlarımıza bildirmeleri en büyük destek olacaktır" ifadelerine yer verildi. Ankara Valiliği, halk sağlığını tehdit eden bu tehlikeye karşı duyarlılık çağrısında bulunarak, vatandaşları şüpheli durumları yetkililere bildirmeye davet etti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Ankara Valiliği'nin sahte alkol uyarısıyla ilgili açıklamaları oldukça önemli ve dikkat çekici. Sahte alkol üretimi ve satışının ciddi bir tehlike oluşturduğu göz önünde bulundurulduğunda, vatandaşların bu konuda gerekli dikkati göstermeleri hayati önem taşıyor.

Valilik, kolluk kuvvetleri ve gıda denetim birimlerinin sürdürdüğü tahkikat ve operasyonlara vurgu yaparak sorumlular hakkında adli ve idari işlemlerin titizlikle yürütüldüğünü belirtmiş. Ayrıca, yalnızca yetkililerin değil vatandaşların da sahte alkolle mücadelede önemli bir rol oynayabileceğine dikkat çekilmiş.

Ankara Valiliği'nin çağrısı doğrultusunda, vatandaşların yetkisiz satış noktalarından alkol temin etmemeleri ve şüpheli durumları ilgili birimlere bildirmeleri gerekliliği vurgulanmış. Bu tutum, halk sağlığını korumak adına son derece önemli ve takdire şayan bir davranıştır.

Sonuç olarak, sahte alkolün halk sağlığına yönelik ciddi tehdit oluşturduğu gerçeği göz önünde bulundurularak, Ankara Valiliği'nin bu konudaki duyarlılığı ve vatandaşlara yönelik bilinçlendirme çabaları oldukça önemlidir. Herkesin bu konuda gereken hassasiyeti göstererek kendini koruması ve başkalarını da bu konuda bilinçlendirmesi büyük önem taşımaktadır.

Geri