AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ankara Üniversitesi Kurumsal E-Posta Nasıl Alınır?

SoruCevap

Yeni Üye
Ankara Üniversitesi kurumsal e-posta nasıl alınır? Kurumsal e-posta almak için Ankara Üniversitesi’nin resmi web sitesine girin. Ana sayfada “Kurumsal E-Posta” sekmesine tıklayın. Ardından “Kurumsal E-Posta Talep Formu”nu doldurun. Formda adınızı, soyadınızı, öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve talep ettiğiniz e-posta adresini belirtin. Formu doldurduktan sonra “Gönder” butonuna tıklayın. Başvurunuz incelenip onaylandıktan sonra size bir kullanıcı adı ve şifre verilecektir. Bu bilgilerle Ankara Üniversitesi kurumsal e-posta hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
İçindekiler

Ankara Üniversitesi Kurumsal E-Posta Nasıl Alınır?​

Ankara Üniversitesi öğrencileri ve personeli, kurumsal e-posta hesaplarını alarak üniversiteyle iletişim kurabilirler. Ankara Üniversitesi kurumsal e-posta hesabı almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Ankara Üniversitesi web sitesine gidin ve ana sayfada yer alan “Kurumsal E-Posta” veya “E-Posta Hesabı Al” gibi bir bağlantıyı tıklayın.
2. Bağlantıyı tıkladıktan sonra ekrana gelen formu doldurun. Formda genellikle adınız, soyadınız, T.C. kimlik numaranız, öğrenci veya personel numaranız gibi bilgiler istenecektir. Bu bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.
3. Formu doldurduktan sonra “Gönder” veya “Kaydet” gibi bir düğmeye tıklayın. Başvurunuz alındıktan sonra kurumsal e-posta hesabınız oluşturulacaktır.
4. Hesabınız oluşturulduktan sonra size bir kullanıcı adı ve şifre verilecektir. Bu bilgilerle Ankara Üniversitesi’nin e-posta hizmetine giriş yapabilirsiniz.
5. Kurumsal e-posta hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. E-posta göndermek, almak, dosya eklemek gibi işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca Ankara Üniversitesi’nin duyurularını ve haberlerini de bu hesap aracılığıyla takip edebilirsiniz.
Not: Kurumsal e-posta hesabınızı güvenli tutmak için şifrenizi düzenli olarak değiştirmeniz önemlidir. Ayrıca, e-posta hesabınızı başkalarıyla paylaşmamaya ve güvenli olmayan cihazlardan giriş yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Ankara Üniversitesi Kurumsal E-Posta Nasıl Alınır?​

Ankara Üniversitesi öğrencileri, öğretim elemanları ve çalışanlar kurumsal e-posta hesabı alabilir.
Öğrenciler, e-posta hesaplarını Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan alabilir.
Öğretim elemanları ve çalışanlar, e-posta hesaplarını Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan alabilir.
Kurumsal e-posta hesabı almak için öğrencilerin öğrenci numarası gereklidir.
Kurumsal e-posta hesabı almak için öğretim elemanlarının ve çalışanların kimlik bilgileri gereklidir.

Öğrenciler, e-posta hesaplarını Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan alabilir.
Öğretim elemanları ve çalışanlar, e-posta hesaplarını Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan alabilir.
Kurumsal e-posta hesabı almak için öğrencilerin öğrenci numarası gereklidir.
Kurumsal e-posta hesabı almak için öğretim elemanlarının ve çalışanların kimlik bilgileri gereklidir.

Geri