AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde Hangi Bölümler Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü, farklı bölümlere ev sahipliği yapmaktadır. Kampüste yer alan bölümler arasında tıp, hukuk, mühendislik, edebiyat ve işletme bulunur. Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü, öğrencilere geniş bir bölüm yelpazesi sunmaktadır. Tıp bölümü sağlık alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilere eğitim imkanı sunar. Hukuk bölümü ise adalet sistemini anlamak ve savunma yapma becerilerini geliştirmek isteyenlere yöneliktir. Mühendislik bölümü öğrencilere teknik bilgi ve beceriler kazandırırken, edebiyat bölümü öğrencilere kültürel ve sanatsal birikim sağlar. İşletme bölümü ise öğrencilere iş dünyasında liderlik ve yönetim becerileri kazandırır.
İçindekiler

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan Ankara Üniversitesi’ne ev sahipliği yapmaktadır. Kampüste birçok fakülte ve bölüm bulunmaktadır. İşte Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde bulunan bölümlerden bazıları:
1. Tıp Fakültesi: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde yer almaktadır. Tıp eğitimi alanında öncü bir fakültedir.
2. Hukuk Fakültesi: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde faaliyet göstermektedir. Hukuk alanında eğitim veren önemli bir fakültedir.
3. İktisat Fakültesi: Ankara Üniversitesi İktisat Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde bulunmaktadır. Ekonomi alanında eğitim veren bir fakültedir.
4. Eczacılık Fakültesi: Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde yer almaktadır. Eczacılık alanında eğitim veren bir fakültedir.
5. Mühendislik Fakültesi: Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde bulunmaktadır. Çeşitli mühendislik alanlarında eğitim veren bir fakültedir.
6. Fen Fakültesi: Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde faaliyet göstermektedir. Fen bilimleri alanında eğitim veren bir fakültedir.
7. Edebiyat Fakültesi: Ankara Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde yer almaktadır. Dil ve edebiyat alanlarında eğitim veren bir fakültedir.
8. İletişim Fakültesi: Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde bulunmaktadır. Gazetecilik, halkla ilişkiler ve iletişim alanlarında eğitim vermektedir.
9. Veteriner Fakültesi: Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde faaliyet göstermektedir. Veterinerlik alanında eğitim veren bir fakültedir.
10. Ziraat Fakültesi: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde bulunmaktadır. Tarım ve ziraat alanında eğitim veren bir fakültedir.
11. Diş Hekimliği Fakültesi: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde yer almaktadır. Diş hekimliği alanında eğitim veren bir fakültedir.
12. İlahiyat Fakültesi: Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde faaliyet göstermektedir. İslami ilimler alanında eğitim veren bir fakültedir.
13. Eğitim Bilimleri Fakültesi: Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde bulunmaktadır. Eğitim alanında eğitim veren bir fakültedir.
14. Güzel Sanatlar Fakültesi: Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde yer almaktadır. Güzel sanatlar alanında eğitim veren bir fakültedir.
15. Spor Bilimleri Fakültesi: Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde faaliyet göstermektedir. Spor bilimleri alanında eğitim veren bir fakültedir.
16. İşletme Fakültesi: Ankara Üniversitesi İşletme Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde bulunmaktadır. İşletme alanında eğitim veren bir fakültedir.
17. Siyasal Bilgiler Fakültesi: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde yer almaktadır. Siyaset bilimi alanında eğitim veren bir fakültedir.
18. Mimarlık Fakültesi: Ankara Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde faaliyet göstermektedir. Mimarlık alanında eğitim veren bir fakültedir.
19. İstatistik Fakültesi: Ankara Üniversitesi İstatistik Fakültesi, Cebeci Kampüsü’nde bulunmaktadır. İstatistik alanında eğitim veren bir fakültedir.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde Mühendislik Fakültesi bulunmaktadır.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde Tıp Fakültesi yer almaktadır.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde Eczacılık Fakültesi mevcuttur.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde İlahiyat Fakültesi bulunur.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde İletişim Fakültesi yer alır.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde Edebiyat Fakültesi mevcuttur.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde Hukuk Fakültesi bulunur.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde İktisat Fakültesi yer alır.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde Fen Fakültesi mevcuttur.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü‘nde Veteriner Fakültesi bulunur.

Geri