Ankara Makarna helal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ankara Makarna helal mi?​

Nuh’un Ankara Makarna Gimdes helal belgelidir, sahiplerini helal hassasiyeti için tebrik ederiz.

Mutlu Makarna helal mi?​

Mutlu Makarna Gimdes helal belgelidir, sahiplerini helal hassasiyeti için tebrik ederiz.
Oba Makarna helal mi?
Oba Makarna Gimdes helal belgelidir, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Kartal Makarna helal mi?
Pastavilla, Kartal ve Lunch&Dinner markalarına sahiptir. Helal Sertifikasına sahiptir.

Bendo helal mi?​

Bendo Mantı aşırı işlenmiştir. Helal diyet tercihleri için tüketime uygun.

Indomie noodle haram mı?​

Ürünleriniz HELAL mi? Ürünlerimiz HELAL koşullarına uygun olarak üretilmektedir. DHG Gözetim International Inspection and Certification tarafından sertifikalandırılmıştır.
Oba Mie haram mı?
ÜRÜNLERİNİZ HELAL Mİ? Ürünlerimiz helal üretim koşullarına uygun şekilde üretilmektedir. Türk Standartları Enstitüsü tarafından belgelendirildiğimiz, Uluslararası geçerli helal sertifikamız vardır.
Oba Makarna vegan mı?
Yalnızca un ve yumurta üretilerek hazır edilen bir ürün olduğundan vegan beslenme biçiminde kullanılması uygun değil.

Kartal makarna hangi ülkenin?​

Pastavilla Makarnacılık A.Ş., 1928 yılında İzmir’de İsmail Hakkı Ulukartal tarafından Kartal Makarna adıyla kurulmuş. Başlangıçta Kartal markası ile yılda 15 ton üretim yapan bir fabrika. 1992 yılından beri, dünyanın tanıdığı İtalyan Makarnası lezzet ve görünümünde, katma değeri yüksek Pastavilla’yı üretiyor.

Noodle caiz mi?​

Ürünlerimiz HELAL koşullarına uygun olarak üretilmektedir. DHG Gözetim International Inspection and Certification tarafından sertifikalandırılmıştır.
Indomie hangi ülkenin malı?
Indomie markası Türkiye pazarına, uluslararası yatırımcıların iştiraki ve yüzde 100 yabancı sermaye ile yönetilen ADKOTURK tarafından girmiştir. Indomie, dünyanın 85 ülkesinde var olan Endonezya merkezli bir markadır. Türkiye üretim tesisileri Tekirdağ’dadır. Türkiye’deki ilk Noodle üretim fabrikasıdır.
Noodle nin içindeki yağ nedir?
Yağ: Bitkisel Sıvı Yağ (Palm), Soğan. Alerjen: Glüten ve soya ürünü içerir. 1. Indomie Hazır Noodle’ı kaynamakta olan 2 su bardağı (300-400 ml) suya ilave ederek 3 dakika haşlayınız.

Geri