SoruCevap
Yeni Üye
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir? Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine ulaşmak için öncelikle Ankara şehir merkezinden hareket edebilirsiniz. Hastaneye toplu taşıma araçlarıyla da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ankara Kızılay Meydanı’ndan kalkan otobüslerle veya metro ile hastaneye gidebilirsiniz. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi, Dikimevi semtinde yer aldığından, Dikimevi Metro İstasyonu’na gelerek de hastaneye ulaşmanız mümkündür. Ayrıca, hastaneye özel araçla gitmek isterseniz, hastanenin yakınında otoparklar bulunmaktadır. Hastanenin konumu Ankara içinde kolayca bulunabilecek bir noktada yer aldığından, navigasyon cihazları da size yardımcı olabilir.
İçindekiler
1. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine nasıl gidilir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için farklı ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. Eğer toplu taşıma kullanacaksanız, şehir içi otobüs veya metro kullanabilirsiniz. Ankara’nın farklı noktalarından hastaneye giden otobüs hatları bulunmaktadır. Ayrıca, Kızılay veya Ulus metro istasyonlarından hastaneye ulaşabilirsiniz.
2. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi semtte bulunuyor?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi, Altındağ ilçesinde yer almaktadır. Hastane, Dışkapı semtinde bulunmaktadır.
3. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne en yakın metro istasyonu hangisi?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne en yakın metro istasyonu, Dışkapı’da bulunan Kolej metro istasyonudur. Bu istasyondan hastaneye yürüyerek veya otobüsle ulaşabilirsiniz.
4. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüsler gider?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne giden otobüs hatları şunlardır: 111-1, 111-2, 111-3, 111-4, 111-5, 111-6, 111-7, 111-8, 111-9, 111-10, 111-11, 111-12, 111-13, 111-14, 111-15, 111-16, 111-17, 111-18 ve 111-19. Bu hatları kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz.
5. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne araçla nasıl gidilir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne araçla gitmek isterseniz, Dışkapı Caddesi üzerinden hastaneye ulaşabilirsiniz. Hastanenin çevresinde otoparklar bulunmaktadır, ancak yoğunluk nedeniyle park yerleri sınırlı olabilir.
6. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne hangi tramvay hatlarıyla gidilir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne tramvayla gitmek için Tandoğan veya Ulus tramvay istasyonlarından ulaşabilirsiniz. Tandoğan veya Ulus’tan hastaneye giden tramvay hatları mevcuttur.
7. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yakın oteller hangileri?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yakın oteller arasında Ankara HiltonSA Hotel, Ankara Swissotel, Ankara Dedeman Hotel, Ankara Point Hotel ve Ankara Crowne Plaza gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu oteller hastaneye yakın konumda bulunmaktadır.
8. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi branşlar bulunmaktadır?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli branşlarda uzman hekimler bulunmaktadır. Hastanede dahiliye, genel cerrahi, ortopedi, kardiyoloji, göz hastalıkları, kulak burun boğaz gibi birçok branş hizmet vermektedir.
9. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi bölümler bulunmaktadır?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli bölümler bulunmaktadır. Bunlar arasında acil servis, poliklinikler, yoğun bakım üniteleri, ameliyathane, radyoloji ve laboratuvar gibi bölümler yer almaktadır.
10. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde randevu nasıl alınır?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde randevu almak için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Online randevu sistemi üzerinden istediğiniz branş ve doktor için randevu alabilirsiniz. Ayrıca, telefonla randevu da alabilirsiniz. Hastane randevu hattı üzerinden randevu talebinde bulunabilirsiniz.
11. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi sigorta şirketleri geçerlidir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi, birçok sigorta şirketiyle anlaşmalıdır. Bunlar arasında SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu), Emekli Sandığı, Bağkur, Memur Sağlık Yardım Sandığı, Özel Sigorta gibi sigorta kurumları bulunmaktadır. Ancak, her sigorta şirketinin kapsamı ve koşulları farklı olabilir, bu nedenle önceden bilgi almanızda fayda vardır.
12. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaret saatleri nelerdir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaret saatleri genellikle sabah saat 09:00 ile akşam saat 20:00 arasındadır. Ancak, ziyaret saatleri bölümlere ve hastanın durumuna göre değişiklik gösterebilir. Hasta ziyaretine gitmeden önce hastanenin resmi web sitesinden veya telefonla bilgi almanızda fayda vardır.
13. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde otopark var mı?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nin çevresinde otoparklar bulunmaktadır. Ancak, yoğunluk nedeniyle otopark yerleri sınırlı olabilir. Hastaneye araçla gelecekseniz, otopark konusunda önceden plan yapmanızda fayda vardır.
14. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi tahliller yapılır?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli tahliller yapılmaktadır. Kan tahlili, idrar tahlili, radyolojik tetkikler, ultrason, MR, tomografi gibi birçok tahlil ve tetkik hastanede yapılmaktadır. İhtiyacınıza göre uygun tahlil için hastaneye başvurabilirsiniz.
15. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi testler yapılır?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli testler yapılmaktadır. EKG, EKO, EMG, EEG, biyopsi gibi testler hastanede yapılmaktadır. İhtiyacınıza göre uygun test için hastaneye başvurabilirsiniz.
16. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi ameliyatlar yapılır?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli ameliyatlar yapılmaktadır. Genel cerrahi, ortopedi, kardiyoloji, göz hastalıkları, kulak burun boğaz gibi birçok branşta ameliyatlar gerçekleştirilmektedir. Uygun branş için hastaneye başvurarak ameliyat randevusu alabilirsiniz.
17. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi ilaçlar reçete edilir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli ilaçlar reçete edilmektedir. Doktorunuzun değerlendirmesi sonucunda size uygun ilaçlar reçete edilebilir. Hastane bünyesinde bulunan eczaneden reçetenizle ilaçlarınızı temin edebilirsiniz.
18. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi hizmetler ücretsizdir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bazı hizmetler ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu hizmetler arasında acil servis hizmetleri, bazı tetkikler, muayene ve teşhis hizmetleri yer almaktadır. Ancak, bazı özel tetkikler ve tedaviler ücretli olabilir. Bu konuda hastaneden bilgi almanızda fayda vardır.
19. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hangi doktorlar görev yapmaktadır?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli branşlarda uzman doktorlar görev yapmaktadır. Dahiliye, genel cerrahi, ortopedi, kardiyoloji, göz hastalıkları, kulak burun boğaz gibi birçok branşta uzman doktorlar bulunmaktadır. İhtiyacınıza göre uygun branş için hastaneye başvurabilirsiniz.
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Nasıl Gidilir? |
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne toplu taşıma ile ulaşabilirsiniz. |
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi, Bahçelievler semtinde bulunmaktadır. |
Hastaneye gitmek için Kızılay’dan kalkan otobüsleri kullanabilirsiniz. |
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi, Eskişehir Yolu üzerindedir. |
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne araçla gitmek için otoparklar mevcuttur.
Hastaneye ulaşmak için metro ile Tandoğan istasyonunda inebilirsiniz.
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yakın çevrede pek çok otel bulunmaktadır.
Hastaneye gitmek için taksi veya dolmuşları tercih edebilirsiniz.
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için şehir içi minibüslerini kullanabilirsiniz.