AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Anıl Altan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Unvan
Oyuncu

Doğum Tarihi
20 Mayıs 1990

Ülke
Türkiye

Burç
Boğa

Anıl Altan, 29 Mayıs 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Burak Aksak, Akademi 35.5 ve Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk dersleri almıştır.
Kariyerine modellik ile başlayan ancak oyunculukla devam eden Anıl Altan bir dönem modellik yaptıktan sonra oyuncu olmaya karar vermiştir.
2011 yılında yayınlanan “Arka Sıradakiler” isimli dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra “Boynu Bükükler” ve “Kaderimin Yazıldığı Gün” isimli dizilerde rol almıştır.
2016 yılında aynı projede tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil ile evlenmiştir. Bu evlilikten Alin ve Lina adında ikiz kız çocukları dünyaya gelmiştir.
Rol Aldığı Projeler 2018 – Bittin Sen (TV Filmi) 2017 – Çember: Şehrin Günahları (Komiser Yardımcısı Volkan) (TV Filmi) 2017 – Çember: Oyunu Bozuyorum (Volkan) (TV Filmi) 2017 – Çember: Evimdeki Yabancılar (Komiser Yardımcısı Volkan) (TV Filmi) 2017 – Çember: Araf (Komiser Yardımcısı Volkan) (TV Filmi) 2017 – Çember: Aleyna’nın Son Günü (Komiser Yardımcısı Volkan) (TV Filmi) 2017 – Çember: Acı İntikam (Komiser Yardımcısı Volkan) (TV Filmi) 2017 – Çember: 13.Adım (Komiser Yardımcısı Volkan) (TV Filmi) 2017 – Yarım Kalan (Sinema Filmi) 2016 – Karayel (Arda) (Sinema Filmi) 2015 – Kaderimin Yazıldığı Gün (Selim) (TV Dizisi) 2014 – Boynu Bükükler (TV Dizisi) 2011 – Arka Sıradakiler (Tayfun) (TV Dizisi)

Anıl Altan, 20 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine modellik yaparak başlayan Altan, daha sonra Bahar Kerimoğlu, Burak Aksak ve Akademi 35.5'den oyunculuk dersleri almıştır.

2011 yılında "Arka Sıradakiler" dizisinde ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Anıl Altan, daha sonra "Boynu Bükükler" ve "Kaderimin Yazıldığı Gün" gibi dizilerde rol almıştır. 2016 yılında aynı projede yer aldığı Pelin Akil ile evlenen Altan'ın bu evlilikten Alin ve Lina adında ikiz kız çocukları bulunmaktadır.

Anıl Altan'ın rol aldığı projeler arasında ise "Bittin Sen" (2018), "Çember: Şehrin Günahları" (2017), "Çember: Oyunu Bozuyorum" (2017), "Çember: Evimdeki Yabancılar" (2017), "Çember: Araf" (2017), "Çember: Aleyna'nın Son Günü" (2017), "Çember: Acı İntikam" (2017), "Çember: 13.Adım" (2017), "Yarım Kalan" (2017), "Karayel" (2016), "Kaderimin Yazıldığı Gün" (2015), "Boynu Bükükler" (2014) ve "Arka Sıradakiler" (2011) gibi yapıtlar yer almaktadır.

Geri