- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Anıl Acar Kimdir Nereli?
ElâzığGazapizm / Doğum yeriElazığ, Türkiye’nin Elazığ ilinin merkezi olan şehir. Doğu Anadolu Bölgesi’nin Yukarı Fırat Bölümü’nde yer almaktadır. VikipediEsra Erol nereli kaç yaşında?
Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi ancak aslen Sinoplu. Babası polis olduğu bilinen Esra Erol’un 4 kardeşi var. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter’dir.
Esra Erol kaç yaşında?
40 yaşında (12 Mayıs 1982)Esra Erol / Yaş
Gazapizm aslen nereli kürt mü?
Acar, 1988’de Elazığ’da dünyaya geldi. Babası Kürt kökenli Annesi Türk’tür. Türkçe rap müziğine 2003 yılında başladı.Gazapizm her kim?
Anıl Murat Acar ya da sahne adıyla Gazapizm 20 Temmuz 1988, Elâzığ doğumlu, Türk rapçi ve söz yazarıdır. Acar, 1988’de Elazığ’da dünyaya geldi.Türkçe rap müziğine 2003 yılında başladı. Annesi ve babası öğretmendir.2012’de Konak, İzmir’de Argo İzmir’i kurdu.
Esra Erol Hülya kaç yaşında?
Esra Erol programında ekran yüzü olarak Hülya Kuran karşımıza çıkmaktadır. Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale’de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale’de tamamladı. Marmara Üniversitesi’nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli.
Esra Erol’un kayınpederi mafya mı?
Mafya aleminde nam salan İdris Özbir’e, ‘Kürt İdris’ denmeye başlandı. Yasal olmayan işlerle uğraştığı bilinen İdris Özbir en son çek senet tahsilatından 8 ay hapis yatıp 10 Nisan 2001 yılında serbest kaldı. İdris Özbir, 19 Aralık 2002 yılında Sarıyer’deki evinde akciğer kanserinden öldü.Cem Belevi kökeni nereli?
Şarkıcı Cem Belevi kimdir? Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir’de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını atmış oldu. 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başladı.
Gazapizm neden depresyona girdi?
Gazapizm yaşadığı psikolojik rahatsızlık için şunları söyledi, “Hastane süreçlerinde, tedavi görürken şarkı sözleri yazıyordum. Antidepresanlar kullanıyordum. O kadar hissizlik içerisinde bir şey yazmak öyle zordu ki. Sonra ilaçları bıraktım.