AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Angela cocugu kaciriyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Angela çocuğu kaçırıyor mu?​

Angela’nın ayrıca çocuklara adreslerini sorduğu ve yanlış adres veren çocukları “Yalan söylüyorsun!” şeklinde azarladığını iddia eden ebeveynler mevcut. Outfit7’nin marka yöneticisi Randeep Sidhu, bu iddiaların gülünç olduğunu söyledi ve bilgi toplamadıklarının altını çizdi.

Angelayı kim yaptı?​

Outfit7 Limited, (veya Outfit7, OUTFIT7 gibi de bilinir; önceki adı OÜtFit7) medya uygulaması ve franchise olan Konuşan Tom ve Arkadaşları, Benim Konuşan Tom’um, Konuşan Angela ve Konuşan Tom ve Arkadaşları TV serisi’nin oluşturulmasıyla tanınan çok uluslu bir geliştirme şirketidir.
My Talking Angela 2 ne zaman çıkacak?
13 Temmuz 2021Benim Konuşan Angela’m 2 / İlk piyasaya sürülme tarihi
Ödüllü Talking Tom & Friends serisinin arkasındaki çok uluslu mobil oyun şirketi Outfit7, en yeni oyununun küresel lansman tarihini duyurdu. My Talking Angela 2, 15 Temmuz 2021’de dünya çapında indirilebilecek.
Angela neden çocuk kaçırıyor?
Talking Angela hakkındaki bir diğer iddia ise Angela karakterinin gözünde bir adamın yansıması olduğu yönünde. Angela’nın ayrıca çocuklara adreslerini sorduğu ve yanlış adres veren çocukları “Yalan söylüyorsun!” şeklinde azarladığını iddia eden ebeveynler mevcut.

Tom da para nasıl kazanılır?​

Benim Konuşan Tom’um 2’deki Dünya Etkinlikleri sırasında jetonları harcayarak veya bir reklam videosu izleyerek de Ödül Çarkı’nı çevirebilirsin. Bu eylemlerden birini tamamladıktan sonra rastgele bir ödül için çarkı çevirebilirsin.

Angela çocuk kaçırmış mı?​

Tom ve arkadaşları oyununda nasıl para kazanılır?
Benim Konuşan Tom’um uygulamasında, salon ekranındaki kırılabilir nesneye onu kırmak için gerekli olan sefer kadar tekrar tekrar dokunarak Dokunmalı Ödül Çarkı’nı açabilirsin. Ardından bir reklam videosu izlersen çarkı çevirebilir ve bir ödül kazanabilirsin.
Tom oyununu kim yaptı?
Talking Tom’un Güney Kıbrıslı yapımcısı Outfit7, 1 milyar dolara Çin’e satıldı Dünya çapında 5 milyar indirilmeyi geçen Talking Tom ve Arkadaşları oyunlarının yapımcısı Outfit7 Asya’dan bir grup yatırımcıdan oluşan United Luck Consortium’a satıldı.

Geri