Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Android telefondan silinen mesajlari nasil geri getirebilirim?

Editör

Yeni Üye

Android telefondan silinen mesajları nasıl geri getirebilirim?​

Bunun için; Dosya>>Aygıtlar ve Yedekten Geri Al seçeneğini takip ederek bu bölümden silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz. Dosyalarınız yedeklemek için ise; Dosya>>Aygıtlar ve Yedekle seçeneklerini takip ederek yedekleme işlemini başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

WhatsApp eski mesajları nasıl geri yüklenir?​

Yeni Android cihazınızın, yedeklemenizin kayıtlı olduğu Google Hesabına bağlı olduğuna emin olun. WhatsApp’ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive’dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE’ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ’ye dokunun.

Silinen mesajları nasıl geri alınır?​

Silinen mesajları nasıl geri alınır?
Cihazınızda sohbet yedeği aktifse, silinen mesajları geri getirmek oldukça kolaydır.
- WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan silin.
- App Store’dan WhatsApp’i tekrar cihazınıza yükleyin.
- Telefon numaranızı girin ve doğrulayın,
- WhatsApp size sohbet yedeğini geri getirmek isteyip istemediğinizi sorar.

WhatsApp eski mesajları nasıl görebilirim?​

WhatsApp eski mesajları nasıl görebilirim?
Konuştuğunuz bir kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse, WhatsApp’ı telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.

Telefondan sildiğim mesajları nasıl geri getirebilirim?​

Android için silinen SMS mesajları geri getirme:
- Adım #1: Mesajın tamamen silinmemesi için telefonunuzu hemen uçak moduna alın.
- Adım #2: Android telefonunuzu sıfırlayın.
- Adım #3: Cihazı yeniden başlatın ve kurulumunu yapın.
- Adım #4: Google Drive yedeklemesini yeniden yükleyin.

Bütün konuşmalar kayıt altına alınıyor mu?​

GSM operatörlerinin kişiler arasında yapılan görüşmeleri kaydetmeleri yasal olarak mümkün değildir.

Mesaj içeriklerine ulaşabilir mi?​

Mesaj içeriklerine ulaşabilir mi?
Ceza hukuku anlamında suç olarak öngörülen hareketlere ilişkin olarak iletişimin tespiti kararı verilebilmektedir. Yani bazı suçlara ilişkin olarak ceza mahkemesi hakimi kararı ile kişilerin cep telefonlarındaki mesaj içerikleri ve telefon görüşmeleri kayıt altına alınabilir ve davada delil olarak kullanılabilir.

Android telefondan silinen mesajları geri getirmek için farklı yöntemler bulunmaktadır. İşte bazı adımlar ve ipuçları:

1. **Google Drive Yedeklemesiyle Geri Yükleme:** Android cihazınızda Google Drive ile otomatik yedekleme yapılıyorsa, silinen mesajları geri getirebilirsiniz. WhatsApp gibi uygulamaların ayarlarından yedekleme seçeneklerini kontrol edebilirsiniz.

2. **Telefonun Hafıza Kartından Geri Yükleme:** Bazı durumlarda mesajlarınız telefonun hafıza kartında depolanmış olabilir. Bir veri kurtarma programı kullanarak hafıza kartını tarayıp silinen mesajları geri getirebilirsiniz.

3. **Uygulama Yedekleme ve Geri Yükleme:** WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamaları genellikle sohbet geçmişini yedekleme ve geri yükleme seçenekleri sunar. Bu uygulamaların ayarlar kısmından yedekleme işlemlerini yapabilir ve gerektiğinde geri yükleyebilirsiniz.

4. **Üçüncü Taraf Veri Kurtarma Yazılımları:** Eğer diğer yöntemler işe yaramazsa, üçüncü taraf veri kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz. Bu yazılımlar genellikle silinen verileri tarar ve geri getirme seçeneği sunar.

Silinen mesajları geri getirme konusunda en önemli adım, mesajların üzerine hemen yeni verilerin yazılmamasıdır. Veri kaybını önlemek için silinen mesajları geri getirme işlemine mümkün olan en kısa sürede başlamanız önemlidir. Ayrıca düzenli yedekleme yaparak veri kayıplarını minimumda tutabilirsiniz.

Geri