AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Android İçin Pokemon Go Nasıl İndirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Android için Pokemon Go nasıl indirilir? Pokemon Go, Android cihazlar için popüler bir mobil oyundur. Oyunu indirmek için öncelikle Google Play Store’a girmeniz gerekmektedir. Ardından, arama çubuğuna “Pokemon Go” yazarak oyunun sayfasını bulabilirsiniz. Sayfada yer alan “İndir” butonuna tıklayarak oyunu cihazınıza yükleyebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, oyunu açarak kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi için Google hesabınızı kullanabilir veya yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Oyunu oynamaya başlamak için haritada bulunan Pokemonları avlayabilir ve farklı mekanlarda savaşlara katılabilirsiniz. Android için Pokemon Go, eğlenceli bir deneyim sunan bir mobil oyun olarak popülerliğini korumaktadır.
İçindekiler

Android işletim sistemine sahip bir cihazda Pokemon Go oynamak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek oyunu indirebilirsiniz:
1. Adım: Google Play Store’u açın.
2. Adım: Arama çubuğuna “Pokemon Go” yazın.
3. Adım: Arama sonuçlarında Pokemon Go uygulamasını bulun ve üzerine tıklayın.
4. Adım: Uygulama sayfasına gittiğinizde “İndir” düğmesine tıklayın.
5. Adım: İndirme işlemi tamamlandığında, “Aç” düğmesine tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz.

Android Cihazım Pokemon Go’yu Destekliyor mu?

Pokemon Go oynamak için Android cihazınızın belirli gereksinimleri karşılaması gerekmektedir. Aşağıdaki adımları izleyerek cihazınızın Pokemon Go’yu destekleyip desteklemediğini kontrol edebilirsiniz:
1. Adım: Google Play Store’u açın.
2. Adım: Arama çubuğuna “Pokemon Go” yazın ve arama sonuçlarından Pokemon Go uygulamasını bulun.
3. Adım: Uygulama sayfasına gittiğinizde, “Gereksinimler” bölümüne göz atın.
4. Adım: Burada cihazınızın işletim sistemi sürümü, bellek miktarı, işlemci gücü vb. gereksinimleri kontrol edebilirsiniz.
5. Adım: Cihazınızın gereksinimleri karşıladığından emin olun. Eğer karşılamıyorsa, oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilmeniz için cihazınızı güncellemeniz veya daha uyumlu bir cihaz kullanmanız gerekebilir.

Pokemon Go İçin Google Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Pokemon Go oynamak için bir Google hesabına ihtiyacınız vardır. Aşağıdaki adımları izleyerek bir Google hesabı oluşturabilirsiniz:
1. Adım: Google’ın ana sayfasına gidin.
2. Adım: “Giriş” veya “Hesap Oluştur” seçeneğine tıklayın.
3. Adım: “Şimdi Oluştur” düğmesine tıklayın.
4. Adım: Gerekli bilgileri doldurun, kullanıcı adı ve şifre oluşturun.
5. Adım: Hesabı oluşturmak için “Sonraki” veya “Tamamla” düğmesine tıklayın.
6. Adım: Oluşturduğunuz Google hesabı ile Pokemon Go oyununu oynayabilirsiniz.

Pokemon Go Nasıl Oynanır?

Pokemon Go oynamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Oyunu açın ve Google hesabınızla giriş yapın.
2. Adım: Harita üzerindeki Pokemonları bulmak için çevrenizi keşfedin.
3. Adım: Pokemonları yakalamak için Poke Topu kullanın. Pokemon’u seçin ve topu fırlatmak için ekranınızı kaydırın.
4. Adım: Pokemon’u yakaladıktan sonra, XP (Deneyim Puanı) ve Stardust (Yıldız Tozu) kazanırsınız.
5. Adım: Pokemonları güçlendirmek ve evrimleştirmek için Stardust ve Candy kullanabilirsiniz.
6. Adım: Gym’lere meydan okuyarak diğer oyuncularla savaşabilir ve Gym lideri olmaya çalışabilirsiniz.
7. Adım: PokeStop’ları ziyaret ederek Poke Topu, yumurta ve diğer öğeleri toplayabilirsiniz.

Pokemon Go Yumurtalar Nasıl Kuluçka Altına Alınır?

Pokemon Go’da yumurtaları kuluçka altına almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Oyunu açın ve haritada bulunan PokeStop’ları bulun.
2. Adım: PokeStop’a yaklaşın ve üzerine tıklayarak PokeStop’ı açın.
3. Adım: PokeStop’ta dönen disk üzerine dokunun ve yumurta simgesini seçin.
4. Adım: Yumurta kuluçka altına alınana kadar ekranı kaydırın.
5. Adım: Yumurta kuluçka süresi boyunca belirli bir mesafeyi yürümeniz gerekmektedir.
6. Adım: Yumurta kuluçka süresi tamamlandığında, yumurta çatlar ve içinden yeni bir Pokemon çıkar.

Pokemon Go’da Candy Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Pokemon Go’da Candy, Pokemonları güçlendirmek ve evrimleştirmek için kullanılan bir öğedir. Aşağıdaki adımları izleyerek Candy kullanabilirsiniz:
1. Adım: Oyunu açın ve Pokemon’unuzu seçin.
2. Adım: Pokemon’un bilgilerine gidin ve alt kısımda “Power Up” veya “Evolve” seçeneklerini göreceksiniz.
3. Adım: Bu seçeneklere tıkladığınızda, gerekli Candy miktarını ve Stardust miktarını göreceksiniz.
4. Adım: Güçlendirmek veya evrimleştirmek istediğiniz Pokemon için yeterli miktarda Candy’e sahipseniz, işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
5. Adım: Candy, her Pokemon türü için farklıdır. Örneğin, Bulbasaur Candy’si yalnızca Bulbasaur’u güçlendirmek veya evrimleştirmek için kullanılır.

Pokemon Go’da PokeStop Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Pokemon Go’da PokeStop’lar, oyunda öğeleri toplamak için önemli noktalardır. Aşağıdaki adımları izleyerek PokeStop’ları kullanabilirsiniz:
1. Adım: Oyunu açın ve haritada bulunan PokeStop’ları bulun.
2. Adım: PokeStop’a yaklaşın ve üzerine tıklayarak PokeStop’ı açın.
3. Adım: PokeStop’ta dönen disk üzerine dokunun ve öğeleri almak için ekranı kaydırın.
4. Adım: Poke Topu, yumurta, Potion, Revive ve diğer öğeleri toplayabilirsiniz.
5. Adım: PokeStop’lar belirli bir süre sonra tekrar kullanılabilir hale gelir, bu nedenle süre dolmadan tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Pokemon Go’da Stardust Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Pokemon Go’da Stardust, Pokemonları güçlendirmek için kullanılan bir öğedir. Aşağıdaki adımları izleyerek Stardust kullanabilirsiniz:
2. Adım: Pokemon’un bilgilerine gidin ve alt kısımda “Power Up” seçeneğini göreceksiniz.
3. Adım: Bu seçeneğe tıkladığınızda, gerekli Stardust miktarını ve Candy miktarını göreceksiniz.
4. Adım: Güçlendirmek istediğiniz Pokemon için yeterli miktarda Stardust’a sahipseniz, işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
5. Adım: Stardust, her Pokemon için kullanılabilir, ancak farklı miktarlarda gerekebilir. Güçlendirmenin yanı sıra, evrimleştirme için de Stardust kullanabilirsiniz.

Pokemon Go’da Gym Nedir ve Nasıl Savaşılır?

Pokemon Go’da Gym’ler, diğer oyuncularla savaşabileceğiniz ve Gym lideri olmaya çalışabileceğiniz yerlerdir. Aşağıdaki adımları izleyerek Gym’lere meydan okuyabilirsiniz:
1. Adım: Oyunu açın ve haritada bulunan Gym’leri bulun.
2. Adım: Gym’e yaklaşın ve üzerine tıklayarak Gym’ı açın.
3. Adım: Gym’da bulunan Pokemonları yenmek için kendi Pokemonlarınızı seçin.
4. Adım: Yanıp sönen ekran üzerinde dokunarak saldırı yapın ve rakip Pokemonları yenmeye çalışın.
5. Adım: Rakip Pokemonları yendikçe Gym prestiji düşer ve Gym lideri olmak için prestiji sıfıra ulaştırmanız gerekir.
6. Adım: Gym lideri olduktan sonra kendi Pokemon’unuzu Gym’da bırakabilir ve diğer oyuncuların sizi yenmesini bekleyebilirsiniz.

Pokemon Go’da Eğitim Nasıl Yapılır?

Pokemon Go’da Pokemonlarınızı eğitmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Oyunu açın ve haritada bulunan Gym’leri bulun.
2. Adım: Gym’e yaklaşın ve üzerine tıklayarak Gym’ı açın.
3. Adım: Gym’da bulunan Pokemonları yenmek için kendi Pokemonlarınızı seçin.
4. Adım: Kendi Pokemonlarınızı kullanarak Gym’da bulunan rakip Pokemonları yenmeye çalışın.
5. Adım: Rakip Pokemonları yendikçe, kendi Pokemonlarınızın CP (Combat Power) değeri artar ve daha güçlü hale gelir.
6. Adım: Eğitim yaparken, Gym prestiji de artar ve Gym liderini koruyabilirsiniz.

Pokemon Go’da Poke Ball Nasıl Kullanılır?

Pokemon Go’da Poke Ball kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Oyunu açın ve haritada bulunan Pokemon’u seçin.
2. Adım: Pokemon’u seçtikten sonra, alt kısımda bulunan Poke Topu simgesine dokunun.
3. Adım: Poke Topu seçeneğini seçtikten sonra, ekranınızı kaydırarak Poke Topu’nu fırlatın.
4. Adım: Poke Topu, Pokemon’a isabet ettiğinde yakalama şansınız artar. Tam isabet sağlamak için Pokemon’un hareketlerini takip etmek önemlidir.
5. Adım: Eğer Poke Topu kullanırken Pokemon kaçarsa, başka bir Poke Topu kullanabilirsiniz.

Pokemon Go’da Pokemon Yakalama Şansı Nasıl Artırılır?

Pokemon Go’da Pokemon yakalama şansınızı artırmak için aşağıdaki ipuçlarını kullanabilirsiniz:
1. İyi zamanlama: Pokemon’un hareketlerini takip ederek, Poke Topu’nu tam isabet sağlayacak şekilde fırlatmaya çalışın.
2. Razz Berry kullanın: Razz Berry, Pokemon’un yakalama şansını artıran bir öğedir. Yakalamak istediğiniz Pokemon’a Razz Berry vererek şansınızı artırabilirsiniz.
3. Great veya Excellent isabet: Poke Topu’nu Pokemon’a fırlatırken, “Great” veya “Excellent” isabet sağlamak, yakalama şansınızı artırır.
4. Curve Ball kullanın: Poke Topu’nu ekranda döndürerek Curve Ball atışı yapabilirsiniz. Bu, yakalama şansınızı artırabilir.
5. Pokemon’un CP değeri: Daha yüksek CP değerine sahip Pokemon’ları yakalamak zor olabilir. Bu nedenle, Pokemon’un CP değerini dikkate alarak yakalama şansınızı değerlendirebilirsiniz.

Pokemon Go’da Pokemon Evrimleştirme Nasıl Yapılır?

Pokemon Go’da Pokemon evrimleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Pokemon’un bilgilerine gidin ve alt kısımda “Evolve” seçeneğini göreceksiniz.
3. Adım: Bu seçeneğe tıkladığınızda, gerekli Candy miktarını ve Stardust miktarını göreceksiniz.
4. Adım: Eğer yeterli miktarda Candy’e ve Stardust’a sahipseniz, Pokemon’u evrimleştirebilirsiniz.
5. Adım: Pokemon evrimleştikten sonra, daha güç

Pokemon Go nasıl indirilir?
Google Play Store’a girin.
Arama çubuğuna “Pokemon Go” yazın.
İndirme düğmesine tıklayın.
Oyun indirildikten sonra açarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Pokemon Go oynamak için telefonunuzda yeterli depolama alanı olmalıdır.
Oyunu oynamak için internet bağlantısı gereklidir.
Oyunda Pokemon yakalamak için gezinmeniz gerekmektedir.
Oyunda gym savaşlarına katılabilir ve diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz.
Oyunda PokeStop‘lardan ödüller kazanabilirsiniz.