- Konu Yazar
Android CarPlay nedir?
Ne İşe Yarar? Android Auto da Apple CarPlay gibi sürücünün dikkatini dağıtan unsurları ortadan kaldırmaya yarayan başka bir teknoloji. Akıllı telefonlardaki birçok fonksiyonun araç üzerinden kontrol edilmesini sağlayan bu uygulama aracın gösterge paneline entegre edilerek kullanımı kolay bir arayüz sunuyor.Apple Car Play neden çalışmaz?
Siri’nin açık olduğundan emin olun. iPhone’unuz CarPlay tarafından algılanmıyorsa CarPlay’in sınırlandırılmadığından emin olun. Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’na gidin ve İzin Verilen Uygulamalar’a dokunup CarPlay’in etkinleştirildiğinden emin olun.Apple CarPlay neden çalışmıyor?
Apple CarPlay neden çalışmıyor?iPhone’unuz CarPlay tarafından algılanmıyorsa CarPlay’in sınırlandırılmadığından emin olun. Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’na gidin ve İzin Verilen Uygulamalar’a dokunup CarPlay’in etkinleştirildiğinden emin olun.
CarPlay Android bağlanır mı?
Her bir sistem kendi altyapısıyla çalışıyor. Tıpkı Iphone ile Android ile çalışan diğer tüm akıllı telefonlar gibi. Dolayısıyla arabanızdaki Apple Car Play sadece Iphone ile Car Play uygulaması üzerinden bağlantı yapıyor.iPhone neden arabaya bağlanmıyor?
Şarj bağlantı noktasını kontrol ederek kir veya hasar olup olmadığına bakın. Şarj kablonuzun bağlantı noktasına düzgün bir şekilde takıldığından emin olun. Aygıtınızı güncelleyin. Ses sisteminizde, araç üreticisinin en son firmware’inin kullanıldığından emin olun.iPhone dashboard nedir?
iPhone dashboard nedir?Denetim Merkezi, en sık kullandığınız özelliklere anında erişebilmenizi sağlar. Hızlı bir şekilde fotoğraf çekmek, Wi-Fi’yi açmak, Apple TV’nizi denetlemek ve daha birçok işlem için Denetim Merkezi’ni kullanabilirsiniz.
İlk adım, kullandığınız iOS sürümü ile uyumlu, varsayılan olmayan CarPlay uygulamalarını seçmektir. Bu noktada, YouTube’u ve beğendiğiniz diğer uygulamaları seçersiniz. İPhone’unuzda YouTube yoksa, onu oraya da yükleyebilirsiniz.