AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Andaloz Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Andaloz Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 avuç haşlanmış pirinç
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
2 dolu yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı salça
Yarım bulyon
Yarım tatlı kaşığı tuz
Yeterince su
Küçük doğranmış maydanoz ( 3-4 kısım kadar )

Andaloz Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Küçük bir tencereye pirinç ve suyu koyup haşlayın.
Çorba tenceresine un ,sıvı yağ ve salça koyup yeterlice kavurun.
İçine bir bardak kadar soğuk su koyup salçayı açın.
Daha sonra bulyon ve tuzunu atın .
Haşlanan pirinçi de ek edin.
En son olarak doğranmış maydanoz ve suyunu koyup düzgünce karıştırın, koyulursa ek olarak su ek edebilirsiniz .
Tekrar gereğince pişince afiyetle yiyebilirsiniz
Andaloz Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst