Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Anadolu Universitesi orgun ogretim var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Anadolu Üniversitesi örgün öğretim var mı?​

İlk iki yıl örgün ve ekstern öğrenciye hizmet vermiştir. 1998-1999… Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi 1982’de, Türkiye’deki yükseköğretim kurumlarının yeniden yapılanmasından sonra, 1 bölüm ve bu bölüme bağlı Almanca ve İngilizce Öğretmenliği olmak üzere 2 programla eğitim hizmeti vermeye başlamıştır.
Anadolu örgün online mı?
Üniversitemizde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi dersleri, 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Eğitimin, Yükseköğretim Kurulu Kararları ve Sağlık Bakanlığı tedbirleri dikkate alınarak, “hibrit eğitim” şeklinde (yüz yüze ve online karması) yapılması planlanmaktadır.

Anadolu Üniversitesi örgün ders seçimi nasıl yapılır?​

Ders seçimi öğrenci tarafından yapılır, kayıt danışmanı tarafından ders seçimi yapılmaz. 6. Öğrenci ödeme yaptığı ders sayısı kadar ders seçebilir, eğer öğrencinin bunun dışında bir talebi olursa[email protected]adresine dilekçe ile başvurması gerekir.
AÖF online olacak mı?
AUZEF AÖF SINAVLARI ONLİNE Mİ YÜZ YÜZE Mİ? Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle İstanbul Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Açıköğretim AUZEF’e kayıtlı olan öğrencileri sınavlara online olarak girecek.

Anadolu Üni hangi dersler yüz yüze?​

2018 – 2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim öğrencilerine yönelik yüzyüze öğretimi yapılacak 12 ders şunlar; Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, Denetim, İngilizce I, Arapça I.
AÖF ders seçimi ne zaman yapılacak?
Bu duyuru Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsamaktadır. 21 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 22:00’da sona erecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Örgün eğitim kayıtları ne zaman?​

2021‒2022 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri; 14 Şubat – 18 Şubat 2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen gün ve 00:15 ‒ 23:59 saatleri arasında, Örgün Öğrenci Sistemi (ANASİS) üzerinden yapılacaktır.
AÖF ve auzef arasındaki fark nedir?
aöf kitap verir, auzef kitap vermez üstüne daha fazla harç ister. aöf’te kafan rahattır, oturmuş bir sistem vardır. auzef ise hala bebek. aöf’te bütünleme yoktur, vizeleri online falan da değildir. auzef’te bütünleme vardır, vizeleri onlinedır.

Geri