AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Anadolu Universitesi final online olacak mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Anadolu Üniversitesi final online olacak mı?​

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 öğretim yılı güz dönemi ara sınavları çevrim içi (online) olarak yapılıyor.

3 ders sınavı iptal mi?​

Öğrenciler 3 ders sınavına girecek ve kalan derslerini bu şekilde verecekti. Öğrenciler bu duruma tepki gösterdi. Üniversite, gelen tepkiler üzerine aldığı karardan vazgeçti. Yeni kararda ise 3 ders sınavı kaldırıldı ve sadece yaz okulu uygulaması yapılacağı duyuruldu.

AÖF sınavı iptal olacak mı?​

AÖF sınavı iptal olacak mı?
AÖF sınavının ertelenmesi veya iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Güz dönemi final sınavı 8-9 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavla ilgili bir diğer merak edilen konu ise sınavın yüz yüze mi yoksa online mı yapılacağı konusu. Final yüz yüze şekilde yapılacak ve online olmayacak.

Finaller ertelendi mi?​

Finaller ertelendi mi?
Dr. İsmail Koyuncu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “24 Ocak Pazartesi ve 25 Ocak Salı günleri gerçekleştirilmesi planlanan final sınavları olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmiştir. Sınavlar, 26-30 Ocak tarihleri arasında duyurulacak saatler arasında yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Final sınavları online mı?​

Üniversiten yapılan açıklamaya göre, AÖF İşletme ve İktisat fakültelerinin bahar dönemi final sınavı vize sınavında olduğu gibi online sistem üzerinden gerçekleşecek. Sınav süreci 15 gün olup, her bir ders için sınav süresi 30 dakika olacaktır. İşte, 2020 AÖF final sınavı tarihleri ve ayrıntılar.

Anadolu Üniversitesi sınav yüz yüze mi?​

AÖF Yaz Okulu Sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak. AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI ONLINE MI, YÜZ YÜZE Mİ? AÖF 2. dönem vize sınavlarının yüz yüze uygulanması bekleniyor. Bahar dönemi sınavları için sınav merkezi tercihi yapmayan adaylar için güz döneminde seçtiği sınav merkezleri geçerli olacak.

2022 3 ders sınavı ne zaman?​

2022 3 ders sınavı ne zaman?
Üç ders sınavları 09-11 Şubat 2022 tarihlerinde Yüzyüze yapılacaktır. Ortak Zorunlu Dersler(Atatürk İlke ve İnkılapları, Türk Dili, İngilizce) Dışındaki Derslerden Sınava Giren Öğrencilerimizin Öğretim Üyeleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir !!!!!!

AÖF 3 ders sınavı 2021 Kalktı mı?​

AÖF 3 ders sınavı 2021 Kalktı mı?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) üç ders sınavına dair akşam saatlerinde önemli bir açıklama yayımlandı. Yapılan açıklamaya göre bu yıl AÖF üç ders sınavı kaldırıldı ve yaz okulu açılmasına karar verildi.

Açık öğretim sınavım iptal oldu ne yapmalıyım?​

Eğer hatanız olduğunu düşünmüyorsanız yeniden sınava girmeyi deneyin. Bazen sistemsel kopmalarda da aynı uyarı gelebiliyor. Sınava yeniden girebiliyorsanız sınavınız iptal edilmemiştir. Fakat yeniden girmeye çalıştığınız sınav ekranında aynı uyarı çıkıyorsa bu durumda sınav geçersiz sayılır.

AÖF final sınavları iptal edilecek mi?​

AÖF FİNAL SINAVI ERTELENDİ Mİ, ONLINE MI YAPILACAK? AÖF güz dönemi final sınavı, daha önce akademik takvimde belirtildiği gibi gerçekleştirilecek. Anadolu Üniversitesi tarafından final sınavının 8-9 Ocak’ta yüz yüze yapılacağı bildirildi. Sınavlarda erteleme ve online kararı bulunmuyor.

AÖF 2022 Sınavlar online mı?​

AÖF 2022 Sınavlar online mı?

Final sınavları yüz yüze olacak mı?​

Final sınavları yüz yüze olacak mı?
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nın 81 ilde bulunan üniversitelere gönderdiği yazıda, üniversitelerdeki sınavlara ilişkin verilen karar açıklandı. Buna göre, ara sınav (vize), dönem sonu sınavı (final) ve bütünlemelerin tamamının yüz yüze yapılmasına karar verildi.

Vize ve finaller online mı?​

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2021-2022 eğitim öğretim yılının başında sınavlarla ilgili aldığı kararı üniversitelere bildirdi. Derslerin uzaktan veya yüz yüze yapılmasına bakılmaksızın güz dönemi final (dönem sonu) sınavları yüz yüze olarak üniversitelerde gerçekleştirilecek.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınavları online mı?​

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30’ar dakika sınav süresi verilecek, sınav yüz yüze yapılacak. Anadolu Üniversitesi, AÖF sınavlarına katılmak için sınav giriş belgesini şart koşuyor.

Anadolu Üniversitesi'nin final sınavları genellikle yüz yüze olarak gerçekleştirilmektedir. Ancak, 2020-2021 öğretim yılı güz dönemi ara sınavları çevrim içi (online) olarak yapılıyor. Ayrıca, AÖF İşletme ve İktisat fakültelerinin bahar dönemi final sınavı vize sınavında olduğu gibi online sistem üzerinden gerçekleşecektir. Bu sınav süreci 15 gün olacak ve her bir ders için 30 dakika sınav süresi olacaktır.

Üniversitenin aldığı kararlar doğrultusunda, 3 ders sınavı uygulaması kaldırılmış ve sadece yaz okulu uygulaması yapılacak şekilde güncellenmiştir. Öğrencilerin 3 ders sınavına gireceklerini düşündükleri ancak sonrasında karar değişikliği yapılarak bu sınavın kaldırıldığı açıklanmıştır. Benzer şekilde, AÖF güz dönemi final sınavı yüz yüze gerçekleştirilecek olup, online bir uygulama söz konusu değildir.

AÖF 2021 üç ders sınavı kaldırılmış ve yaz okulu açılmasına karar verilmiştir. Bu açıklama ile birlikte öğrencilerin planlarını buna göre ayarlamaları gerekmektedir. Ayrıca, açık öğretim sınavlarında herhangi bir iptal durumuyla karşılaşan öğrencilerin hatanın nereden kaynaklandığını kontrol etmeleri ve gereken adımları atarak durumu çözmeleri önerilir.

Son olarak, Yükseköğretim Kurulu'nun aldığı karara göre, ara sınavlar (vize), dönem sonu sınavları (final) ve bütünlemelerin tamamının yüz yüze yapılacağı bilgisi paylaşılmıştır. Bu doğrultuda, üniversitelerde sınavların genellikle yüz yüze olarak gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Geri