- Konu Yazar
Anadolu John Hopkins kimin?
Anadolu Vakfı ile ABD’nin köklü üniversite hastanesi Johns Hopkins Medicine’in stratejik ortaklığı ile Gebze Çayırova’da kurulan Anadolu Sağlık Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.Ömer Güzel nereli?
Trabzon Karayolları Bölge Müdür Yardımcılığından Bursa Bölge Müdürlüğüne atanan Ömer Güzel ise Manisalı.Ömer Güzel Kimdir?
Ömer Güzel Kimdir?ÖMER GÜZEL, MSc.Dr. Edirne Tıp Fakültesi, Biyokimya Anabilimdalı, Öğretim Görevlisi. Biyokimya, Tıp Bilimleri Doktorası, MScDr. TURKLAB, Kalibrasyon ve Deney Laboratuvarları Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı.(2004-2012), Onursal Başkanı.
Antalya Anadolu Hastanesi kime ait?
Antalya Anadolu Hastanesi kime ait?Dr. Hayati ARKAZ Sivas / Yıldızeli 25.03.1957 doğumludur. Anadolu Sağlık Grubu’nun kurucusudur. İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra bir süre Devlet Hastanelerinde doktorluk yapıp daha sonra Temmuz 1991 yılında Avcılar Anadolu Hastanesi’ni kurmuştur.
Bursa Karayolları Bölge Müdürü kim?
Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı Bursa 14. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ömer Güzel, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.Biruni laboratuvar sahibi kim?
Ömer Güzel – Sahip – Biruni Laboratuvari | LinkedIn.Biruni Laboratuvarı sahibi kim?
Biruni Laboratuvarı sahibi kim?Bu hafta ‘İkinci Memleket’ Biruni Laboratuvarı’nın sahibi Dr. Ömer Güzel’i konuk ediyor.
Türkan Özilhan Kimdir?
Türkan Özilhan Kimdir?Anadolu Sağlık Merkezinde 2004 yılında Bakım Devamlılığı Hizmetleri Yöneticisi, 2004-2007 yılları arasında Hasta Hizmetleri Müdürü, 2007-2011 yılları arasında Lojistik Hizmetler Direktörü, 2011- 2014 tarihleri arasında İdari Hizmetler Direktörü olarak görev yapan Türkan Özilhan Tacir, Temmuz 2014 tarihinden bu yana …
Anadolu Holding sahibi kim?
Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan tarafından kurulan grup, hâlen iki aileye aittir. Grubun %68’ine Yazıcılar Holding, %32’sine ise Özilhan Sınai Yatırım sahiptir. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Özilhan’ın oğlu Tuncay Özilhan, İcra Başkanı ise Hurşit Zorlu’dur.Büyük Anadolu Hastanesi sahibi kim?
Lansmanın açılış konuşmasını yapan Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Yakup Yönten, “22 yıldır burada istihdam sağlıyoruz ve hizmet veriyoruz. Artık hastane işletmeciliği çok farklılaştı.Eskişehir Anadolu Hastanesi sahibi kim?
Eskişehir Anadolu Hastanesi sahibi kim?Dr. Levent Bilir’in sahipleri olduğu MEDES A.Ş. tarafından devralınan hastanede yeni bir dönem başlıyor. Yaklaşık 20 yıldır farklı yönetimler tarafından işletmeciliği yürütülen özel hastane, ilk defa doktorlar tarafından yönetilecek.
Anadolu Sağlık Merkezi kim kurdu?
Anadolu Sağlık Merkezi kim kurdu?Anadolu Sağlık Merkezi Anadolu Vakfı kurucuları îzzet Özilhan ile Kamil Yazıcı’mn projesi.