AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Anadolu Isuzu Turk mu?

Editör

Yeni Üye

Anadolu Isuzu Türk mü?​

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Anadolu Grubu, Japon Isuzu motors ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir….Anadolu Isuzu.
Tip | Anonim şirket
Genel merkezi | Ümraniye, İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Yusuf Tuğrul Arıkan (Genel Müdür) Tuncay Özilhan (Yönetim Kurulu Başkanı)

Isuzu kaç ton taşır?​

Üçüncü dingiliyle yüke, 190 PS güç ve 510 Nm torkuyla yollara meydan okuyan NPR 3D, 12.500 kg’lik azami yüklü ağırlığı, dar alanlara rahatlıkla girmeyi sağlayan kupası ve araç boyutlarıyla kullanıcısına benzersiz bir esneklik sağlıyor.

Anadolu Isuzu sahibi kim?​

Anadolu Isuzu sahibi kim?
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan aynı zamanda Anadolu Vakfı ve çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Anadolu Isuzu ne iş yapar?​

Anadolu Isuzu ne iş yapar?
Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Anadolu Grubu, Isuzu Motors Limited ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir. Ana faaliyet alanı ise hafif kamyon, kamyonet, küçük otobüs ve pick-up gibi ticari araçların üretimi ve pazarlanmasıdır.

Isuzu hangi ülkeye ait?​

Isuzu Motors Ltd. Japonya’nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir. Dünya çapında 130’dan fazla ülkeye satılan Isuzu ürünleri, 23 ülkede, en az bir ürün kategorisinde pazar lideridir.

Isuzu D-Max yerli mi?​

D-Max, Türkiye’de seri olarak üretilecek ilk ve tek 1 ton taşıma kapasiteli pick up. Yerli üretim sayesinde Anadolu Isuzu, pazardan gelen talepler doğrultusunda esnek üretim kabiliyetine sahip olacak.

Isuzu NPR 8 kaç ton taşır?​

Isuzu NPR 8 kaç ton taşır?
Teknik Özellikler
Ölçüler | | Ağırlıklar
Dingil Mesafesi | 3815 | Azami Yüklü Ağırlık
Azamai Uzunluk | 6703 | Boş Ağırlık
Azami Genişlik | 2115 | Taşıma Kapasitesi
Azami Yükseklik | 2275 | Ön Aks Kapasitesi

Isuzu NPR Long kaç ton taşır?​

Isuzu NPR Long kaç ton taşır?
Teknik Özellikler ISUZUNPR 10 LONG
| NPR | NPR LONG
Taşıma Kapasitesi (İstiap Haddi) (3) | 4682 | 4670
Ön Aks Kapasitesi | 3100 | 3100
Arka Aks Kapasitesi | 6000 | 6000
Motor
Isuzu Türk malı mı?​
Tuğrul Arıkan Kimdir?​
1963 yılında Almanya’da doğan Tuğrul Arıkan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1986- 1991 tarihleri arasında Pfizer İlaçları AŞ. ‘ de Muhasebe Yöneticisi olan Arıkan, 1991-1994 tarihleri arasında EGO Elektrik Aletler Sanayi AŞ. ‘ de Mali ve İdari İşler Müdürlüğü yaptı.

Anadolu Isuzu hangi ülkenin?​

Anadolu Isuzu hangi ülkenin?
Isuzu Motors Ltd. Japonya’nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir.

Asuzu hisse ne iş yapar?​

Asuzu hisse ne iş yapar?
Şirket Profili. ANADOLU ISUZU OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, hafif ve ağır iş kamyonları, kamyonetler ve otobüsler dahil ticari taşıtlar ve bunların ilgili yedek parçalarının üretim, ithalat ve pazarlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Isuzu D Max hangi ülkede üretiliyor?​

Dünyanın en yeni ve başarılı pick-up modellerinden biri olan Isuzu D-Max, artık Türkiye’de de üretiliyor. Türkiye, dünyanın en çok talep gören pick-up’larının başında gelen Isuzu D-Max’in üretildiği dünyada yedinci, Avrupa’da ise ilk ülke oldu.

Isuzu D Max ne malı?​

Türkiye’nin ticari araç üreticisi, özellikle toplu taşıma ve ağır ticari araç konusunda önemli bir noktada olan Anadolu Isuzu, pikap pazarının önemli modellerinden biri olan D-Max’in en yeni hâlini tanıttı. Isuzu D-Max’in en güncel hali ülkemizde dört farklı donanım ve 7 versiyonla satın alınabiliyor.

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye'de faaliyet gösteren halka açık bir anonim şirkettir. Anadolu Grubu, Japon Isuzu Motors ve Itochu'nun ortaklığı ile kurulmuştur. Genel merkezi Ümraniye, İstanbul'da bulunmaktadır. Şirketin kilit kişileri arasında Genel Müdür Yusuf Tuğrul Arıkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan yer almaktadır.

Anadolu Isuzu, hafif kamyon, kamyonet, küçük otobüs ve pick-up gibi ticari araçların üretimi ve pazarlamasını yapmaktadır. Aynı zamanda sahibi olan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, aynı zamanda Anadolu Vakfı ve çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Isuzu Motors Ltd., Japonya'nın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir. Isuzu'nun ürünleri dünya çapında 130'dan fazla ülkeye satılmakta olup, 23 ülkede pazar lideridir. Isuzu D-Max ise Türkiye'de seri olarak üretilen ilk ve tek 1 ton taşıma kapasiteli pick-up'tır.

Isuzu NPR serisi araçlar farklı taşıma kapasitelerine sahiptir. NPR 3D, 12.500 kg azami yüklü ağırlığı taşırken, NPR 8 ve NPR Long modelleri ise farklı ölçü ve kapasitelere sahiptir. Örneğin, NPR Long modeli 4670 kg taşıma kapasitesine sahiptir.

Anadolu Isuzu, hafif ve ağır iş kamyonları, kamyonetler ve otobüslerin yanı sıra ilgili yedek parçaların üretimi, ithalatı ve pazarlamasıyla uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Isuzu D-Max'in Türkiye'deki üretiminin yanı sıra Avrupa'da da önemli bir konuma sahip olduğu belirtilmektedir.

Son olarak, Isuzu D-Max'in Türkiye'de üretilen en güncel versiyonu, farklı donanım seçenekleriyle tüketicilere sunulmaktadır. Anadolu Isuzu'nun Türkiye'deki ticari araç üretimi ve pazarlama faaliyetleri, önemli bir yere sahip olup, Isuzu markasının Türkiye ve dünya genelindeki varlığını güçlendirmektedir.

Geri