AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Anadolu Isuzu sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Anadolu Isuzu sahibi kim?​

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan aynı zamanda Anadolu Vakfı ve çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Isuzu Türk malı mı?​

Isuzu Motors Ltd. Japonya’nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir. Dünya çapında 130’dan fazla ülkeye satılan Isuzu ürünleri, 23 ülkede, en az bir ürün kategorisinde pazar lideridir.

Isuzu kaç ton taşır?​

Isuzu kaç ton taşır?
Üçüncü dingiliyle yüke, 190 PS güç ve 510 Nm torkuyla yollara meydan okuyan NPR 3D, 12.500 kg’lik azami yüklü ağırlığı, dar alanlara rahatlıkla girmeyi sağlayan kupası ve araç boyutlarıyla kullanıcısına benzersiz bir esneklik sağlıyor.

Isuzu Nlr kaç ton taşır?​

Isuzu Nlr kaç ton taşır?
Teknik Özellikler ISUZUNPR 10 LONG
| NPR | NPR LONG
Azami Yüklü Ağırlık, GVW | 7500 | 7500
Boş Ağırlık (2) | 2818 | 2830
Taşıma Kapasitesi (İstiap Haddi) (3) | 4682 | 4670
Ön Aks Kapasitesi | 3100 | 3100

Anadolu Isuzu Türk mü?​

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Anadolu Grubu, Japon Isuzu motors ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir….Anadolu Isuzu.
Tip | Anonim şirket
Genel merkezi | Ümraniye, İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Yusuf Tuğrul Arıkan (Genel Müdür) Tuncay Özilhan (Yönetim Kurulu Başkanı)

Tuğrul Arıkan Kimdir?​

1963 yılında Almanya’da doğan Tuğrul Arıkan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1986- 1991 tarihleri arasında Pfizer İlaçları AŞ. ‘ de Muhasebe Yöneticisi olan Arıkan, 1991-1994 tarihleri arasında EGO Elektrik Aletler Sanayi AŞ. ‘ de Mali ve İdari İşler Müdürlüğü yaptı.

Isuzu D-Max hangi ülkede üretiliyor?​

Isuzu D-Max hangi ülkede üretiliyor?
Dünyanın en yeni ve başarılı pick-up modellerinden biri olan Isuzu D-Max, artık Türkiye’de de üretiliyor. Türkiye, dünyanın en çok talep gören pick-up’larının başında gelen Isuzu D-Max’in üretildiği dünyada yedinci, Avrupa’da ise ilk ülke oldu.

Isuzu kamyonet nerede üretiliyor?​

Isuzu kamyonet nerede üretiliyor?
Kamyon, kamyonet, midibüs, otobüs ve pick-up segmentlerinde araç üretimi gerçekleştiren Anadolu Isuzu ihraç pazarlarında da iddialı bir konuma sahiptir. Ticari araçların üretiminin yanı sıra pazarlamasını da gerçekleştiren Şirket’in üretim yerleşkesi Çayırova Şekerpınar’dadır.
Isuzu kamyonet kaç ton gelir?​
Isuzu N-WIDE, 3.5 metrelik faydalı şasi boyu, yeni nesil 123 PS güç ve 320 Nm torklu Isuzu motoruyla sınıfında fark yaratmaktadır….Teknik Özellikler ISUZUN-WIDE.
| N-WIDE | N-WIDE LONG
Azami Yüklü Ağırlık, GVW | 3500 | 3500
Boş Ağırlık (2) | 2255 | 2355
Taşıma Kapasitesi (İstiap Haddi) (3) | 1245 | 1145
Ön Aks Kapasitesi | 1900 | 1900
Isuzu D-Max yerli mi?​
D-Max, Türkiye’de seri olarak üretilecek ilk ve tek 1 ton taşıma kapasiteli pick up. Yerli üretim sayesinde Anadolu Isuzu, pazardan gelen talepler doğrultusunda esnek üretim kabiliyetine sahip olacak.

Isuzu Genel müdür?​

Isuzu Genel müdür?
Anadolu Grubu’na katılmadan önce Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde üst düzey pozisyonlarda görev yapan Tuğrul Arıkan, 18 Mart tarihi itibariyle Anadolu Isuzu Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı. 1963 yılında Almanya’da doğan Tuğrul Arıkan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

Hakan Kefoğlu kimdir?​

Hakan Kefoğlu kimdir?
Hakan Kefoğlu kimdir 2020 yılında ABD ve Fransa’da INSEAD Üniversitesi’nin Yönetici Eğitim Programına katılan ve 2015’ten itibaren Anadolu Isuzu İhracat Direktörü olarak görev yapan Kefoğlu, Ocak 2022 itibariyle Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü olarak atandı.

Tuğrul Arıkan nereli?​

1963 yılında Almanya’da doğan Y. Tuğrul Arıkan, Sankt Georg Avusturya Lisesi’nin ardından, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Anadolu Isuzu'nun sahibi Anadolu Grubu'dur. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, hem Anadolu Isuzu'nun hem de çeşitli diğer Anadolu Grubu şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Isuzu Türk malı değildir. Isuzu Motors Ltd. Japonya'nın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerinden biridir. Isuzu ürünleri, dünya çapında 130'dan fazla ülkeye satılmaktadır ve 23 ülkede en az bir ürün kategorisinde pazar lideridir.

Isuzu'nun taşıma kapasitesi araç modeline göre değişiklik gösterir. NPR 3D modeli, üçüncü dingili, 190 PS gücü ve 510 Nm torku ile 12.500 kg'lik azami yüklü ağırlığı taşıyabilir.

Anadolu Isuzu, Anadolu Grubu, Japon Isuzu Motors ve Itochu'nun ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir. Şirketin genel merkezi Ümraniye, İstanbul'da bulunmaktadır ve kilit kişileri Yusuf Tuğrul Arıkan (Genel Müdür) ve Tuncay Özilhan (Yönetim Kurulu Başkanı)'dır.

Anadolu Isuzu'nun Genel Müdürü Yusuf Tuğrul Arıkan'dır. Arıkan, Almanya'da doğmuş olup Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinde Pfizer İlaçları A.Ş. ve EGO Elektrik Aletler Sanayi AŞ. gibi şirketlerde yöneticilik yapmıştır.

Isuzu D-Max Türkiye'de üretilmektedir. Dünya çapında talep gören Isuzu D-Max'in Türkiye'de üretimi, ülkenin pick-up segmentindeki önemini artırmıştır. Türkiye, Isuzu D-Max'in üretildiği dünyada yedinci, Avrupa'da ise ilk ülke olmuştur.

Isuzu kamyonetler, Anadolu Isuzu'nun Çayırova Şekerpınar'daki üretim yerleşkesinde üretilmektedir. Şirket, kamyon, kamyonet, midibüs, otobüs ve pick-up segmentlerinde araç üretimi yapmaktadır ve ihracat pazarlarında da iddialı bir konumdadır.

Hakan Kefoğlu, 2022 yılı itibariyle Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü olarak atanmıştır. Kefoğlu, 2015 yılından itibaren Anadolu Isuzu İhracat Direktörü olarak görev yapmış ve INSEAD Üniversitesi'nin Yönetici Eğitim Programına katılmıştır.

Y. Tuğrul Arıkan, 1963 yılında Almanya'da doğmuştur. Sankt Georg Avusturya Lisesi'nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Anadolu Isuzu'nun Genel Müdürü olan Arıkan, kariyerinde farklı şirketlerde üst düzey pozisyonlarda görev almıştır.

Geri